Megrendelés

FIGYELEEEEM!!!!
Az árak tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák az esetleges, megrendelőlapon nem szereplő, de az ügyfel által elfogadott, külön levélben küldött árakat, szállítási költségeket, de tartalmazzák az ÁFÁt.
Fontos! A kitöltött, elküldött megrendelőlap akkor válik érvényessé, azaz akkor jön létre a szerződés távollévő felek között, ha a megrendelés  visszaigazolásra kerül. A benne szereplő árak lesznek az irányadók, amennyiben a felek a készítés előtt attól el nem térnek, előzetes megbeszélés alapján.
Egyet nem értés esetén, alapanyag el nem küldése, bizonyos termékeknél előleg ki nem fizetés esetén  nem jön létre a megrendelés!!!!
Ezen kiegészítés valamennyi megrendelés esetén érvényes!
 
 
 
 
 
 
 

Tanácstalan vagy, nem tudod, melyik csatos hurci fajtát válaszd?

 
Ne ess kétségbe, van segítség! Próbáld ki a vándor hordozón az összes becsatlakozási módot, derékpántot! Jelentkezz Most és teszteld ingyen 1 hétig! Feltételekről itt olvashatsz!
 
 Olvasd el a Gy.I.K. menüpontot, ahol megmutatom, hogy vegyél méretet, milyen alapanyagot ajánlok, stb.

 

 

Mi a hordozó varrás rendelésének pontos menete?

 
 
    0. Kérj időpontot e-mail-ben!
  1. Válaszd ki, milyen hordozót szeretnél a Megrendelés űrlap menüben.  
  2. FIGYELEM!!!! A megrendelőlap formája 2018.07.25-től megváltozott és, bízom benne, egyértelműbb lett.
  3. Add meg az adataidat (hordozó személyek derékkerülete a derékpánt miatt, testmagasságuk)
  4. Baba kora, hossza, súlya, tarkó- popó alja távolság, hónalj- popó alja távolság, illetve, hogy jellemzően kint vagy bent van-e a keze hordozás közben, mosipelus,stb és egyéb, fontosnak vélt info, melyet a megjegyzésbe kérek.
  5. Elküldöd a megrendelést.
  6. Kapsz egy E-mailt tőlem, hogy mikorra lesz kész a kiszemelt hordozó (az átfutási idő változó, jelenleg kb. 4 hét), előjegyezlek ( ha még nem lenne időpontod).
  7. Hozott kendőből készített termékek esetén a kendőt legkésőbb az előjegyzést megelőző héten kérem a kapcsolat menüpontban szereplő címre eljuttatni mosva ( új kendőnél avatva) és simára szárítva, sávoly alapanyagot és dekort én biztosítom ( ekkor előleg fizetésről díjbekérőt fogsz kapni tőlem) és csak akkor kezdek a varrásnak, ha az előleg összege beérkezett, vagy az alapanyagot elküldted  !
  8. Fizetni akkor kell, ha a termék elkészül ( erről értesítelek írásban, illetve olyan esetekben, mikor a teljes termékhez szükséges valamennyi alapanyagot én adom, lásd: sávoly hordozó, sávoly hordozó dekorral hordozóknál 10.000 Ft előleg fizetése szükséges, díjbekérőt küldök!!!)
  9. ). Figyelem!!!!  A hordozó teljes árára az Árak menüpontban találsz információt, illetve a megrendelőlapon bejelölt tételek árait összeadva . k Árak ( a feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartom, módosíthatja az esetlegesen felhasznált plusz anyagok, kedvezmények és a postaköltség). ( a tévedés jogát fenntartom. :)! 
  10. A posta és futár ktg ezen felül értendőek!
 
 
 
Táska megrendeléshez az alábbi űrlapot használd:
 
 
Öv/válltáskát, esetleg háton is szeretnéd használni?  Ide kattintva rendelheted meg!
 
Csak egy kisebb, de legfontosabb cuccaid elnyelésére szeretnél övtáskát? Erre van szükséged, kattints Ide
 
Nőiesen hordozás közben is? Esetleg már dolgozol, de a babázás élményét kedvenc kendőd egy darabjának megőrzésével a táskádon szeretnéd? 
Ők a Neked valók:
 
Mline táska
Susy bag rendeléshez katt IDE
Hátikül, azaz háton hordható ridikül rendeléskor katt ide
Vagy csak egy nőies pénztárcát szeretnél? Ide kattints!
 
 
Hordozó takaró megrendeléséhez katt ide!  
 
( Hordozó takaró ára tartalmazza az alapanyagot is!!!!, egyedi megrendelés esetén, pl.ami nem szerepel jelenleg raktáron,  felárat számolok az egyedi beszerzés és a nagykereskedelmi felár miatt!)