Táska használati és kezelési útmutató

Biztonsági figyelmeztetés és tájékoztató a szavatossági jogokról (táskák)

Nem gyermekjáték! Az apró alkatrészek, mobil csatok, hevederek fulladást okozhatnak!

A nem rendeltetésszerű használat során bekövetkező károsodások (beakad, kiszakad, sav, lúg megmarja, parázs kiégeti, toll kiböki, baba lába kidörzsöli, tépőzárba beakad, rágcsáló, egyéb állat megrágja, baba elcsócsálja stb.), valamint az anyag felületén, a használat során jelentkező kopás és egyéb (nem a varrástechnológiából fakadó, pl. heveder, csat felületén jelentkező természetes, használatból adódó kopás), sérülés miatt a gyártót felelősség nem terheli! (kivéve a műbőr felületének megrepedése (nem kopása, vagy szakadása!!!) a szavatossági időn belül).

A szavatossági jog érvényesítés feltétele a számla megléte. Szavatossági idő 2 év (részletesen a www.csengelino.hu ÁSZF menüpontban olvashatsz. Kellékszavatossági jog érvényesítésre a fél éven belül (vásárlástól számított) bekövetkező sérülésre a vevő bizonyítási kötelezettség nélkül élhet kellékszavatossági jogával, amennyiben a hiba rendeltetésszerű használatból ered.

 Fontos! A hiba észlelését követően maximum 2 hónapig jogos a szavatossági igény benyújtása!  Fél év után a hiba okát a vevőnek kell bizonyítania (bevizsgálás költsége a vevőt terheli, kivéve, ha a követelés jogos, szavatossági körbe tartozó igény)

A termék nem vízálló és nem UV álló! Ne tegyük ki sugárzó hőnek, mert megolvasztja a műanyag alkatrészeket. Termékeimet jó kopásálló és erős (20.000-60.000 Matrindale) alapanyagból készítem, azonban a laza viselés, a testen forgatás, a durva felülettel érintkezés, a beszáradt folt okozta megkeményedés, de a termék túl gyakori mosása is  jóvátehetetlen károkat okozhat, melyre a szavatosság nem terjed ki.

Pamutsávolyból készült táskáimat hordozás kiegészítőjeként ajánlom. Strapabíró, mindennapi használatra (nem hordozáshoz) kérlek, válassz 100% poliészter vagy textilbőr alapanyagból készült táskáim közül!

Öv/váll/ hátitáskáimhoz mindig használd a vállpárnát, mely a hordozódat óvja és a táska tartozéka! Csak övtáskát ne használd háton, vagy keresztben, ha babát hordozol.  A csomagolóanyagot ne add kisgyerek kezébe, mert fulladást okozhat!