Megrendelés

Tanácstalan vagy, nem tudod, melyik hurci fajtát válaszd?

 
Ne ess kétségbe, van segítség! Próbáld ki a vándor hordozón az összes becsatlakozási módot, derékpántot! Jelentkezz Most és teszteld ingyen 1 hétig! Feltételekről itt olvashatsz!
 
 Olvasd el a Gy.I.K. menüpontot, ahol megmutatom, hogy vegyél méretet, milyen alapanyagot ajánlok, stb.

 

 

Mi a hordozó varrás rendelésének pontos menete?

 
 
    0. Kérj időpontot e-mail-ben!
  1. Válaszd ki, milyen hordozót szeretnél a Megrendelés űrlap menüben.
  2. Add meg az adataidat (hordozó személyek derékkerülete a derékpánt miatt, testmagasságuk)
  3. Baba kora, hossza, súlya, tarkó- popó alja távolság, hónalj- popó alja távolság, illetve, hogy jellemzően kint vagy bent van-e a keze hordozás közben, mosipelus,stb és egyéb, fontosnak vélt info, melyet a megjegyzésbe kérek.
  4. Elküldöd a megrendelést.
  5. Kapsz egy E-mailt tőlem, hogy mikorra lesz kész a kiszemelt hordozó (az átfutási idő változó, jelenleg kb. 4 hét), előjegyezlek ( ha még nem lenne időpontod).
  6. Hozott kendőből készített termékek esetén a kendőt legkésőbb az előjegyzést megelőző héten kérem a kapcsolat menüpontban szereplő címre eljuttatni mosva ( új kendőnél avatva) és simára szárítva, sávoly alapanyagot és dekort én biztosítom!
  7. Fizetni akkor kell, ha a termék elkészül ( erről értesítelek írásban, illetve olyan esetekben, mikor a teljes termékhez szükséges valamennyi alapanyagot én adom, lásd: sávoly hordozó, sávoly hordozó dekorral hordozóknál 10.000 Ft előleg fizetése szükséges)
  8. ). Figyelem!!!!  A hordozó teljes árára az Árak menüpontban találsz információt!
 
 
 
Táska megrendeléshez az alábbi űrlapot használd:
 
 
Hordozó takaró megrendeléséhez katt ide!  
 
( Hordozó takaró ára tartalmazza az alapanyagot is!!!!, egyedi megrendelés esetén, pl.ami nem szerepel jelenleg raktáron,  felárat számolok az egyedi beszerzés és a nagykereskedelmi felár miatt!)