Megrendelés

Tanácstalan vagy, nem tudod, melyik csatos hurci fajtát válaszd?

 
Ne ess kétségbe, van segítség! Próbáld ki a vándor hordozón az összes becsatlakozási módot, derékpántot! Jelentkezz Most és teszteld ingyen 1 hétig! Feltételekről itt olvashatsz!
 
 Olvasd el a Gy.I.K. menüpontot, ahol megmutatom, hogy vegyél méretet, milyen alapanyagot ajánlok, stb.

 

 

Mi a hordozó varrás rendelésének pontos menete?

 
 
    0. Kérj időpontot e-mail-ben!
 1. Válaszd ki, milyen hordozót szeretnél a Megrendelés űrlap menüben.  
 2. FIGYELEM!!!! A megrendelőlap formája 2018.07.25-től megváltozott és, bízom benne, egyértelműbb lett.
 3. Add meg az adataidat (hordozó személyek derékkerülete a derékpánt miatt, testmagasságuk)
 4. Baba kora, hossza, súlya, tarkó- popó alja távolság, hónalj- popó alja távolság, illetve, hogy jellemzően kint vagy bent van-e a keze hordozás közben, mosipelus,stb és egyéb, fontosnak vélt info, melyet a megjegyzésbe kérek.
 5. Elküldöd a megrendelést.
 6. Kapsz egy E-mailt tőlem, hogy mikorra lesz kész a kiszemelt hordozó (az átfutási idő változó, jelenleg kb. 4 hét), előjegyezlek ( ha még nem lenne időpontod).
 7. Hozott kendőből készített termékek esetén a kendőt legkésőbb az előjegyzést megelőző héten kérem a kapcsolat menüpontban szereplő címre eljuttatni mosva ( új kendőnél avatva) és simára szárítva, sávoly alapanyagot és dekort én biztosítom!
 8. Fizetni akkor kell, ha a termék elkészül ( erről értesítelek írásban, illetve olyan esetekben, mikor a teljes termékhez szükséges valamennyi alapanyagot én adom, lásd: sávoly hordozó, sávoly hordozó dekorral hordozóknál 10.000 Ft előleg fizetése szükséges)
 9. ). Figyelem!!!!  A hordozó teljes árára az Árak menüpontban találsz információt, illetve a megrendelőlapon bejelölt tételek árait összeadva . k Árak ( a feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartom, módosíthatja az esetlegesen felhasznált plusz anyagok, kedvezmények és a postaköltség). ( a tévedés jogát fenntartom. :)! 
 10. ÁRGARANCIA!!!Ha ellentmondást tapasztalsz a megrendelőlapon szereplő végösszeg és a hírdetményben szereplő árakban és a különbözet nem pluszban beépített anyagból, extrákból adódik ( vagy kedvezményből), az OLCSÓBB áron számolom a végösszeget!
   
 
 
 
Táska megrendeléshez az alábbi űrlapot használd:
 
 
Öv/válltáskát, esetleg háton is szeretnéd használni?  Ide kattintva rendelheted meg!
 
Csak egy kisebb, de legfontosabb cuccaid elnyelésére szeretnél övtáskát? Erre van szükséged, kattints Ide
 
Nőiesen hordozás közben is? Esetleg már dolgozol, de a babázás élményét kedvenc kendőd egy darabjának megőrzésével a táskádon szeretnéd? 
Ők a Neked valók:
 
Mline táska
Susy bag rendeléshez katt IDE
Hátikül, azaz háton hordható ridikül rendeléskor katt ide
Vagy csak egy nőies pénztárcát szeretnél? Ide kattints!
 
 
Hordozó takaró megrendeléséhez katt ide!  
 
( Hordozó takaró ára tartalmazza az alapanyagot is!!!!, egyedi megrendelés esetén, pl.ami nem szerepel jelenleg raktáron,  felárat számolok az egyedi beszerzés és a nagykereskedelmi felár miatt!)