Megrendelés

FIGYELEEEEM!!!!
 
2022.08.31-től a KATA jogszabályok változása miatt kizárólag természetes személyeket szolgálhatok ki, megrendeléskor ezt vedd figyelembe! 
 
(az adószám nem azonos az adókártyán szereplő adóazonosítóval!!!!)
 

Melőtt rendelnél, kérlek, foglalj időpontot a varrásra, mely rád, mint megrendelőre hátrányos következményekkel nem jár, de garantálja a helyed a varratásra.

A megrendelés, mint varrási szolgáltatás igénybevétele online szerződéskötésnek minősül, mely akkor lép hatályba, ha azt a készítő (Molnár-Gulyás Anikó) visszaigazolta. A megrendelés elküldője, mint a hordozóeszköz készíttetője a megrendelőlap elküldésével tudomásulveszi, hogy a megrendelés díjfizetést von maga után. A megrendelésen módosítani csak a visszaigazoló E-mailre válaszolva lehet, kizárólag írásban és az alkatrészek szabásáig lehet. A megrendeléstől a megrendelőnek joga van elállni mindaddig, ameddig az eszköz szabása meg nem kezdődik. Amennyiben az eszközbe egyéb alapanyag (sávoly, canvas, dekorvászon) is beépítésre kerül a küldött anyagon kívül, vagy csak az egyéb anyagokból kerül elkészítésre, a hordozó árának 30%-a megfizetése ellenében történik, amely foglalónak minősül és minden esetben díjbekérő ellenében fizetendő.
Varrástól való elállás esetén a küldött anyag visszaküldésének költsége a megrendelőt/anyag küldőjét terheli.
 A megrendelőlapon szereplő árak nem tartalmazzák a szállítási költséget, mely a Magyar Posta Zrt díjszabása alapján kerül számlázásra. A megrendelés elkészítésének ideje tájékoztató jellegű, melyet a megrendelő a megrendelőlap elküldésével elfogad.
A megrendelés, mint varrási szolgáltatás igénybevétele online szerződéskötésnek minősül, mely akkor lép hatályba, ha azt a készítő (Molnár-Gulyás Anikó) visszaigazolta. A megrendelőlap elküldésével a megrendelő elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket. A megrendelés elküldője, mint a hordozóeszköz készíttetője a megrendelőlap elküldésével tudomásulveszi, hogy a megrendelés díjfizetést von maga után. A megrendelésen módosítani csak a visszaigazoló E-mailre válaszolva lehet, kizárólag írásban és az alkatrészek szabásáig lehet. 
 
A megrendeléstől a megrendelőnek joga van elállni mindaddig, ameddig az eszköz szabása meg nem kezdődik. Amennyiben az eszközbe egyéb alapanyag (sávoly, canvas, dekorvászon) is beépítésre kerül a küldött anyagon kívül, vagy csak az egyéb anyagokból kerül elkészítésre, a hordozó árának 30%-a megfizetése ellenében történik, amely foglalónak minősül és minden esetben díjbekérő ellenében fizetendő.
 
Varrástól való elállás esetén a küldött anyag visszaküldésének költsége a megrendelőt/anyag küldőjét terheli.
 
 A megrendelőlapon szereplő árak nem tartalmazzák a szállítási költséget, mely a Magyar Posta Zrt díjszabása alapján kerül számlázásra. A megrendelés elkészítésének ideje tájékoztató jellegű, melyet a megrendelő a megrendelőlap elküldésével elfogad.
 
 
 
Nem tudod, mekkora hurci kell nektek? Esetleg bizonytalan vagy a méretlevétellel kapcsolatban?
 
Van megoldás! Beszéljünk meg egy időpontot és Skype-on keresztül segítek a méreteket levenni! Amire szükséged lesz: egy puha centi, te és a kisbabád, na meg valaki, aki segít lemérni ;)
 
 
 
 
 
 
 

Tanácstalan vagy, nem tudod, melyik csatos hurci fajtát válaszd?

 
Ne ess kétségbe, van segítség! Próbáld ki a vándor hordozón az összes becsatlakozási módot, derékpántot! Jelentkezz Most és teszteld ingyen 1 hétig! Feltételekről itt olvashatsz!
 
 Olvasd el a Gy.I.K. menüpontot, ahol megmutatom, hogy vegyél méretet, milyen alapanyagot ajánlok, stb.

 

 

Mi a hordozó varrás rendelésének pontos menete?

 
 
    0. Kérj időpontot e-mail-ben!
  1. Válaszd ki, milyen hordozót szeretnél a Megrendelés űrlap menüben.  
  2. FIGYELEM!!!! A megrendelőlap formája 2018.07.25-től megváltozott és, bízom benne, egyértelműbb lett.
  3. Add meg az adataidat (hordozó személyek derékkerülete a derékpánt miatt, testmagasságuk)
  4. Baba kora, hossza, súlya, tarkó- popó alja távolság, hónalj- popó alja távolság, illetve, hogy jellemzően kint vagy bent van-e a keze hordozás közben, mosipelus,stb és egyéb, fontosnak vélt info, melyet a megjegyzésbe kérek.
  5. Elküldöd a megrendelést.
  6. Kapsz egy E-mailt tőlem, hogy mikorra lesz kész a kiszemelt hordozó (az átfutási idő változó, jelenleg kb. 4 hét), előjegyezlek ( ha még nem lenne időpontod).
  7. Hozott kendőből készített termékek esetén a kendőt legkésőbb az előjegyzést megelőző héten kérem a kapcsolat menüpontban szereplő címre eljuttatni mosva ( új kendőnél avatva) és simára szárítva, sávoly alapanyagot és dekort én biztosítom ( ekkor előleg fizetésről díjbekérőt fogsz kapni tőlem) és csak akkor kezdek a varrásnak, ha az előleg összege beérkezett, vagy az alapanyagot elküldted  !
  8. Fizetni akkor kell, ha a termék elkészül ( erről értesítelek írásban, illetve olyan esetekben, mikor a teljes termékhez szükséges valamely alapanyagot én adom, lásd: sávoly hordozó, sávoly hordozó dekorral, sávoly belsőrész, Canvas anyagú hordozóknál 10.000 Ft előleg fizetése szükséges, díjbekérőt küldök!!!)
  9. ). Figyelem!!!!  A hordozó teljes árát a megrendelőlapon bejelölt tételek árainak összeadásával kapod meg. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartom, módosíthatja az esetlegesen felhasznált plusz anyagok, kedvezmények és a postaköltség). ( a tévedés jogát fenntartom. :)! 
  10. A posta és futár ktg ezen felül értendőek!
 
 
 
Táska megrendeléshez az alábbi űrlapot használd:
 
 
Öv/válltáskát, esetleg háton is szeretnéd használni?  Ide kattintva rendelheted meg!
 
Csak egy kisebb, de legfontosabb cuccaid elnyelésére szeretnél övtáskát? Erre van szükséged, kattints Ide
 
Nőiesen hordozás közben is? Esetleg már dolgozol, de a babázás élményét kedvenc kendőd egy darabjának megőrzésével a táskádon szeretnéd? 
Ők a Neked valók:
 
Mline táska
Susy bag rendeléshez katt IDE
Hátikül, azaz háton hordható ridikül rendeléskor katt ide
Vagy csak egy nőies pénztárcát szeretnél? Ide kattints!
 
 
Hordozó takaró megrendeléséhez katt ide!  
 
( Hordozó takaró ára tartalmazza az alapanyagot is!!!!, egyedi megrendelés esetén, pl.ami nem szerepel jelenleg raktáron,  felárat számolok az egyedi beszerzés és a nagykereskedelmi felár miatt!)