Csatos hordozó megrendelőlap

1. Derékpánt áthelyezéssel állítható body magasság                                                         
 
 
 
 
 2. cipzárral állítható body magasság
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Sávoly színminta

Figyelem! Ezen színminta csak tájékoztató jellegű, a rendelésnél irányadó mindig a megrendelőlapon szereplő, illetve színekből időnként készlethiány tapasztalható!

 

(forrás: Barta Bt.)

 

Fehér

1

 drapp

2

Citromsárga

3

Narancssárga

4

Piros

5

Bordó

6

Aralkék

9

Sötétkék

11

NINCS!!!Petrolkék

13

Mol

14

Fenyő

15

Benetton

16

Oliv

18

Fekete

21

Szürke

22

Vadászzöld

23

Középszürke

24

Sötétszürke

25

Királykék

82Canvas színminta
Újdonság!!! Erős, de puha, 100% pamut Canvas
Ideális vállpánt és body belső alapanyag ;)


 

 

 

 

 

 

 

Megrendelőlap

 

Az alábbi megrendelőlapon mindenhol állítható hordozót tudsz megrendelni, mely, ha vigyázol rá, végig kísér a hordozós időszakon.

Az árak úgy lettek kialakítva, hogy mindenki megtalálja a maga pénztárcájának megfelelőt. 

A megrendelőlapon a kiválasztott tételek árainak összege adja a megrendelt termék árát, melyet módosítani kizárólag a megrendelő tájékoztatása  és beleegyezése mellett lehetséges, azonban ez a módosítás nem érintheti hátrányosan egyik felet sem! Kivételt képez ezalól, ha a megrendelő a megrendelőlapot ellentmondásosan tölti ki és ráutaló magatartásával egyértelműen mást szeretne, mint amit bejelölt (pl. bejelöli, hogy fullkendős hordozó, de a megjegyzésben/válasz e-mailben utalást tesz, hogy más alapanyagból szeretné, esetleg más alapanyaggal kombinálva stb.)


Fontos! A kitöltött, elküldött megrendelőlap akkor válik érvényessé, azaz akkor jön létre a szerződés távollévő felek között, ha a megrendelés  visszaigazolásra kerül. A benne szereplő árak lesznek az irányadók, amennyiben a felek a készítés előtt attól el nem térnek, előzetes megbeszélés alapján.
Egyet nem értés esetén, alapanyag el nem küldése, bizonyos termékeknél előleg ki nem fizetés esetén  nem jön létre a megrendelés!!!!

 

Megrendeléskor vedd kérlek figyelembe, hogy csatok és egyéb műanyag kellékek, valamint a biztosító és rögzítőgumi csak fekete színben elérhetőek. Heveder és cipzár alapesetben (ha a megrendelő ezt nem jelzi előre) fekete színben kerülnek beépítésre, ettől eltérő szín esetén csak felár megfizetése mellett lehetséges.

 

Csatos hordozó megrendelőlap

Az egyes kiválasztott tételek árait összeadva megkapod, hogy mennyibe fog kerülni a hordozód. Az árak nem tartalmazzák az esetleges kedvezményeket, az általad vásárolt anyag ktg-ét/ általam adott kendő árát, kézbesítési díjakat, de bruttó árak.

Fájl kiválasztása
Fájl kiválasztása