Csatos hordozó megrendelőlap

1. Derékpánt áthelyezéssel állítható body magasság                                                         
 
 
 
 
 2. cipzárral állítható body magasság (1 vagy 2 cipzárral 4-féle magasság)
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Sávoly színminta

Figyelem! Ezen színminta csak tájékoztató jellegű, a rendelésnél irányadó mindig a megrendelőlapon szereplő, illetve színekből időnként készlethiány tapasztalható!

 

(forrás: Barta Bt.)

 

Fehér

1

 drapp

2

Citromsárga

3

Narancssárga

4

Piros

5

Bordó

6

Aralkék

9

Sötétkék

11

NINCS!!!Petrolkék

13

Mol

14

Fenyő

15

Benetton

16

Oliv

18

Fekete

21

Szürke

22

Vadászzöld

23

Középszürke

24

Sötétszürke

25

Királykék

82Canvas színminta
Újdonság!!! Erős, de puha, 100% pamut Canvas
Ideális vállpánt és body belső alapanyag ;)


 

 

 

 

 

 

 

Megrendelőlap

 

Az alábbi megrendelőlapon mindenhol állítható hordozót tudsz megrendelni, mely, ha vigyázol rá, végig kísér a hordozós időszakon.

Az árak úgy lettek kialakítva, hogy mindenki megtalálja a maga pénztárcájának megfelelőt. 

A megrendelőlapon a kiválasztott tételek árainak összege adja a megrendelt termék árát, melyet módosítani kizárólag a megrendelő tájékoztatása  és beleegyezése mellett lehetséges, azonban ez a módosítás nem érintheti hátrányosan egyik felet sem! Kivételt képez ezalól, ha a megrendelő a megrendelőlapot ellentmondásosan tölti ki és ráutaló magatartásával egyértelműen mást szeretne, mint amit bejelölt (pl. bejelöli, hogy fullkendős hordozó, de a megjegyzésben/válasz e-mailben utalást tesz, hogy más alapanyagból szeretné, esetleg más alapanyaggal kombinálva stb.)


Fontos! A kitöltött, elküldött megrendelőlap akkor válik érvényessé, azaz akkor jön létre a szerződés távollévő felek között, ha a megrendelés  visszaigazolásra kerül. A benne szereplő árak lesznek az irányadók, amennyiben a felek a készítés előtt attól el nem térnek, előzetes megbeszélés alapján.
Egyet nem értés esetén, alapanyag el nem küldése, bizonyos termékeknél előleg ki nem fizetés esetén  nem jön létre a megrendelés!!!!

 

Megrendeléskor vedd kérlek figyelembe, hogy csatok és egyéb műanyag kellékek, valamint a biztosító és rögzítőgumi csak fekete színben elérhetőek. Heveder és cipzár alapesetben (ha a megrendelő ezt nem jelzi előre) fekete színben kerülnek beépítésre, ettől eltérő szín esetén csak felár megfizetése mellett lehetséges.

 

Derékpánt-áthelyezéssel állítható body-magasság esetén (csatos és megkötős vállpánt esetén is! ): 
* baby méret (nem babytai!!!!) : szélesség a body tetején (két vállpánt két külső szélének távolsága) 35 cm, felső derékpántnyílásnál 37-38 cm, magassága 32,5-33 cm+4 cm nyakív (szélessége az alsó derékpántnyílásnál 42-43 cm, bodymagassága ugyanitt kb. 41,5 cm+ nyakív (56-80 ruhaméretig kb)
* "baby plusz" méret: szélesség a body tetejénél (két vállpánt két külső szélének távolsága) 39-40 cm, magasság felső állásban 35 cm+nyakív (3-4 cm), szélesség a felső derékpántnyílásnál kb. 42 cm; magasság az alsó derékpántnyílásnál kb. 45,5 cm, szélesség kb. 47 cm. (68-86 ruhaméret kb.)
*standard méret: szélesség body tetejénél két vállpánt két külső szélének távolsága) 42 cm, felső derékpántállásban magassága 37cm+nyakív, szélessége 47-47 cm, alsóban 47,5 cm+nyakív, szélessége 52 cm kb. (74-92 ruhaméret kb.)
*"standard plusz" méret: szélesség fent 43 cm, body magasság felső állásban 38,5 cm+nyakív, szélesség 49-50 cm, alsó állásban 49 cm+nyakív max magasság és 55-56 cm max szélességgel.
*toddler méret: szélesség fent 44-45 cm, body-magasság felső állásban 40 cm+nyakív( 3-4 cm) body-szélesség derékpántnál 53 cm, alsó állásban 50,5 cm magas és 57-58 cm max terpesszel.
 
 
Cipzáras body-magasságállítással
 
*"baby plusz" : body-szélesség vállnál 42 cm (két vállpánt két külső széle közti body-szélesség ), cipzárnál 41 cm széles, derékpántnyílásnál 45 cm max szélesség. Páronként összecipzározott állapotban  magassága 35 cm+4 cm nyakív (+4 és +6 cm adható még hozzá a magassághoz a cipzárak kinyitásával).
"standard " méret:  body-szélesség vállnál 43 cm (két vállpánt két külső széle közti body-szélesség ), cipzárnál 42 cm széles, derékpántnyílásnál 48 cm max szélesség. Páronként összecipzározott állapotban  magassága 37 cm+4 cm nyakív (+4 és +6 cm adható még hozzá a magassághoz a cipzárak kinyitásával).
* "standard plusz" :  body-szélesség vállnál 44 cm (két vállpánt két külső széle közti body-szélesség ), cipzárnál 43 cm széles, derékpántnyílásnál 50 cm max szélesség. Páronként összecipzározott állapotban  magassága 38,5 cm+4 cm nyakív (+4 és +6 cm adható még hozzá a magassághoz a cipzárak kinyitásával).
"toddler" méret: body-szélesség vállnál 44-45 cm (két vállpánt két külső széle közti body-szélesség ), cipzárnál 44 cm széles, derékpántnyílásnál 53 cm max szélesség. Páronként összecipzározott állapotban  magassága 40 cm+4 cm nyakív (+4 és +6 cm adható még hozzá a magassághoz a cipzárak kinyitásával).
 
 
Alapesetben a baby méretű hurcik vállpánt-párnázása 40 cm hosszú, az ennél nagyobbaké 35 cm. (2 cm vastag szivacs). 
 

Csatos hordozó megrendelőlap

Az egyes kiválasztott tételek árait összeadva megkapod, hogy mennyibe fog kerülni a hordozód. Az árak nem tartalmazzák az esetleges kedvezményeket, az általad vásárolt anyag ktg-ét/ általam adott kendő árát, kézbesítési díjakat, bruttó árak. .

Fájl kiválasztása
Fájl kiválasztása