Árlista letölthető 

Legfrissebb árlista letölthető INNEN:2020.07.15-én mós.árlista.pdf (390441)

2019.03.04-től módosított lista.pdf (789537).. A benne szereplő árak megegyeznek a 2018.11.05-től hatályos megrendelőlap áraival!

 

Árak ( a feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartom, módosíthatja az esetlegesen felhasznált plusz anyagok, kedvezmények és a postaköltség)

Érvényes: 2018.11.05-től leadott megrendelésekre, kiegészítve 2020.07.15-én (új termék, valamint szállítási díjak változása tekintetétben!

koztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartom, módosíthatja az esetlegesen felhasznált plusz anyagok, kedvezmények és a postaköltség)

Érvényes: 2018.11.05-től leadott megrendelésekre, átdolgozva 2019.03.04-én, mely az előző árlistát kiegészítette, árait a vevő számára pozitív módon, a megrendelőlapon szereplő árakra módosította.

Az árváltozás nem érintheti hátrányosan a korábban leadott rendeléseket, illetve az esetlegesen felmerülő plusz költségekről előzetes tájékoztatást adok!

                                                     Árlista               

Ft-ban értendő,

 az ár az ÁFA-t tartalmazza

 

Érvényes: 2018.11.05-től leadott megrendelések esetén

   

Hordozók varrása hozott kendőből

Az ár tartalmazza a konzultáció, a szabás-varrás költségén kívül a következőket minden hozott kendőből készült hordozóra ( MT, FCS, Csatos hordozó):

A normál  rávarrt csuklya és sávolyos közbélés és tépőzáras terpeszfixálás benne van az árban. Ha sávoly kiegészítés(body belső fele, vállpántok részben vagy egészben, derékpánt külseje, esetleg a csuklya anyaga) kell egy hordozóhoz, mert nem lenne elég a kendő,  vagy tulajdonságai miatt (pl.laza, vékony) csak dekornak alkalmas, az árak módosulhatnak, ez minden hozott kendőből készítésre igaz! ) 

Derékpántja habgumi vagy szivacs+sűrű polifoam. 

A derékpánton levő tépőzár miatt valamennyi kendőből készült hordozó derékpántjának belseje sávolyból készül, mely színe harmonizál a kendővel, de ki nem választható ( felármentesen). A hordozó élettartamának hosszítása miatt a ráhúzható pántvédő varrás díját szintén tartalmazza a hordozó varrás díja. Ha patentos (könnyen levehető) pántvédőt szeretnél, annak díját lent találod!

 

Mei tai-ok és karikás derekú Mei tai-ok varrása hozott kendőből

Ft

 

   Mei tai 1., Full kendős, tehát a pántok, a csuklya, a body, a zsinórok és a derékpánt külső része hozott kendő.

  (kb. 30-35 cm hosszan szivaccsal párnázott, utána teríthető, kb. fél kendő szélességű, általában kb.194 cm hosszú  kendős szár, kötős derékpánt, mely megkötője 2 rétegű, hozott kendőből készül, a body magassága és terpesze nem állandó, figyelembe veszi a baba méreteit. Magassága átfűzéssel (derékpánt áthelyezéssel) állítható (2 derékpánt nyílása van, az ár ezt tartalmazza), oldalbehúzó zsinórral finom hangolható ( igény szerint plusz hevederes állítást lehet a bodyra kérni, mely feláras)!)  Sávoly közbélést alapból tartalmazza a body és a pántok bélelt részén. Terpesze a body összetolásával, illetve széthúzásával állítható, terpesze tépőzárral fixálható.

Opcionálisan kérhető  2 rétegű, 40 cm-en bélelt vállpánttal (MT Szár), vagy bodyba csatlakozástól teríthető béleletlen változatban felármentesen.

18500

 

                                                                             

   

Mei tai 1. karikás derékpánttal ( a Mei Tai 1-től annyiban tér el, hogy a derékpánt egyik végén hosszú, negyed kendő szélességű kendőszár ( kb. 80 cm), másikon 2 db közepes alumínium karika, melynek színe opcionálisan választható ( benne van az árban)

20500

 
     

Mei tai 2. (kb. 30-35 cm hosszan szivaccsal párnázott, utána teríthető, kb. fél kendő szélességű, általában kb,194 cm hosszú  kendős szár, kötős derék hozott kendőből, cipzárral magasítható body, tépőzárral fixálható body szélesség, 1 derékpánt nyílással.)  A body magassága a babához igazodik, nem fix méretű! Finomhangolásért itt is oldalbehúzóval el van látva. Sávoly közbéléssel a pántok bélelt részén és a bodyban.  Opcionálisan kérhető  2 rétegű, 40 cm-en bélelt vállpánttal (MT Szár), vagy bodyba csatlakozástól teríthető béleletlen változatban felármentesen.

19000

 
     

Mei tai 2. karikás derékpánttal (az előbbitől annyiban tér el, hogy a derékpánt egyik végén hosszú, negyed kendő szélességű kendőszár ( kb. 80 cm), másikon 2 db közepes alumínium karika, melynek színe opcionálisan választható ( benne van az árban)

21000

 
     
     
     

Félcsatos hordozók hozott alapanyagból

Gyakorlatilag ez nálam nem más, mint az előbb taglalt Mei tai különböző fajtái, csak derékpántja csat és heveder segítségével rögzíthető a derékra. Csuklya és a pántvédő benne van az árban!

Ft

 

Félcsatos hordozó 1, (30-35 cm hosszan szivaccsal párnázott, utána teríthető, kb.fél kendő szélességű, kb. 195 cm hosszú kendős szár, csatos derékpánt, hozott kendőből készül,  átfűzéssel állítható magasság, 2 derékpánt nyílással, tépőzáras terpesz fixálással, , body oldalán zsinóros összehúzóval a finomhangolásért.) Sávoly közbéléssel a bodyban és a pántok bélelt részén.  Opcionálisan kérhető bélelt MT vállpánttal (lásd: MT1 leírásában), vagy bodyba csatlakozástól teríthető béleletlen változatban felármentesen.

19580

 

Félcsatos 2. (kb. 30-35 cm hosszan szivaccsal párnázott, utána teríthető, fél kendő szélességű, kb195 cm hosszú  kendős szár, csatos derék, hozott kendőből, cipzárral magasítható body, 1 derékpánt nyílással, zsinóros oldalbehúzóval a finomhangolásért).  Opcionálisan kérhető bélelt vállpánttal, vagy bodyba csatlakozástól teríthető béleletlen változatban felármentesen.

20580

 
     

Csatos hordozók varrása hozott kendőből, popópántos vagy body oldalba csatlakozó vállpántos kivitelben sávolyos közbéléssel ( bodyban és pántokban)

 
     

FULLKENDŐS!!!Csak body oldalba csatolható vállpántos csatos hordozó, vagy csak  csatos popópántos hordozó (pántok közbélése sávolyból készül, derékpánt test felöli oldala pamut sávoly, többi része hozott kendő).

A body magassága 2 db cipzárral, vagy derékpánt áthelyezéssel (2 derékpánt nyílás) növelhető, oldalbehúzóval finomhangolható. A terpesz szélesség szabályozás a body derékpánton történő össze-, vagy széthúzással érhető el, terpesz fixálható tépőzárral, vállpánt hossza bodynál létracsattal, hónaljnál csattal és hevederrel szabályozható). tartalmazza a ráhúzható pántvédő készítésének díját is!

Full kendős hordozót visszavonásig csak Little Frog csíkos és 250g/nm súly feletti jacquard kendőiből vállalok! Többi kendőből csak előzetes konzultációt követően

27279

 

Toddler  (egyméretű) csatos hordozó hozott kendőből,  body magasság állítás nélkül, oldalsó finomhangolással, állítható terpesszel (csak nagy gyerekeknek, vagy kb. 86-os ruhamérettől , body magasság min. 37-max. 44 cm, szélesség max 54 cm

25500

 

Sávoly hordozó hozott kendő dekorral.  Anyagtól és pénztárcától függően vagy teljes sávoly pántokkal és body belsőrésszel ) 1-1,3 m anyagszükséglettel, vagy belül teljesen sávoly ( pántok belseje és a body belseje), kívül kendő dekorral, kendő csuklyával. Minta és szélesség függvényében kb. 1,5-1,7 m kendőszükséglettel.

Csak body oldalba csatolható vállpántos csatos hordozó, vagy csak  csatos popópántos hordozó (pántok és body  közbélése vékony, de erős sávolyból készül.

A body magassága 2 db cipzárral, vagy derékpánt áthelyezéssel (2 derékpánt nyílás) növelhető, oldalbehúzóval finomhangolható. A terpesz szélesség szabályozás a body derékpánton történő össze-, vagy széthúzással érhető el, terpesz fixálható tépőzárral, vállpánt hossza bodynál létracsattal, hónaljnál csattal és hevederrel szabályozható). tartalmazza a ráhúzható pántvédő készítésének és a sávoly díját is!

                                                                                      

26900

 

Újdonság! Bevezető áron! Patentos terpeszállítású csatos hordozó (megrendelőlapon külön keresd!) 2 méretben (standard és toddler) hozott kendőből (anyagszükséglet 1,6-2,5 m).

Terpesz 3 állásban patenttal rögzíthető, body magasság oldalsó zsinóros behúzóval állítható. Széles derékpántjának köszönhetően kényelmes nagyobb súlyú baba esetén is. Vállpánt textilből készült része (mint a többi csatos Csengelino-é) állítható.

Standard hordozó méretei: Body magasság kb. 32-37 cm+nyakív, terpesze kb. 22-42 cm. Kb. 68-80 ruhaméretig.

Toddler hordozó méretei: Body magasság kb. 35-41.5 cm+ nyakív, terpesze kb. 30-50cm. Kb. 80-92 ruhaméretig.

Az ár hozott kendőből készítést tartalmazza, ideértve az esetleges sávoly anyag kiegészítéseket.

Canvas vállpánttal +1500 Ft felárral értendő.

Fontos! Jelenleg kizárólag hozott kendőből készült (kívül-belül kendő) bodyval készül, melyhez kényelmi és biztonsági okok miatt gépikeresztsávoly, vagy gépi gyémántsávoly kötésű kendő szükséges.

Ettől eltérő anyagból visszavonásig nem készíthető ez a típus.

 

 

26.000 Ft

 

     

Pod (csak erős kendőből, vagy alábéleléssel készül!!!)

Ft

 

Pod (hozott kendőből normál csuklyával, vékonyan párnázott nyakrésszel, a vállpántok részben párnázott ( kb, 40 cm hosszan), részben teríthetőek, kb. 195 cm hosszúak, egyoldalas) Mobil csuklyával

16499

 

Onbu varrás  csuklyával, sávollyal kombinálva 
A body külső panele és csuklya hozott scrap (60+40 cm). pántokhoz, body belsőhöz a sávolyt én adom. A csuklya mobil vagy fix kivitelben is kérhető. A vállpántok hossza  létracsattal szabályozható.  Színe választható! Nyakrész és combrész finoman párnázott, magassága pántáthelyezéssel vagy 1 cipzárral állítható, terpesz tépőzárral fixálható. Ráhúzható pántvédővel!

20499

 
     

Onbu varrás csuklyával erős keresztsávollyal  kombinálva 
body külső panele és csuklya hozott scrap (60+40 cm). pántokhoz, body belsőhöz a keresztsávolyt én adom. A csuklya mobil vagy fix kivitelben is kérhető. Nyakrész és combrész finoman párnázott, magassága pántáthelyezéssel vagy 1 cipzárral állítható, terpesz tépőzárral szűkíthető/bővíthető! Csak fekete és lime színben kérhető a keresztsávoly! Ráhúzható pántvédővel!

21599

 

Onbu varrás csuklya nélkül Sávollyal kombinálva.

Body külső hozott scrap kendő anyagból (60 cm) (ha külön megerősítés is kell a kendőhöz a szövés jellege miatt, ktg növekedés miatt+700-800 ft).
 Nyakrész és combrész finoman párnázott, magassága pántáthelyezéssel vagy 1 cipzárral állítható, terpesz tépőzárral szűkíthető/bővíthető. A pántokhoz, body belsőhöz a sávolyt én adom. Vállpántok hossza létracsattal szabályozható. Színe választható! Ráhúzható pántvédővel! Csuklya nincs hozzá!!!

18499

 

Onbu varrás csuklya nélkül erős keresztsávollyal kombinálva.

Body külső hozott scrap kendő anyagból (60 cm), pántokhoz, body belsőhöz a kersztsávolyt én adom. Vállpántok hossza létracsattal szabályozható. Színe választható! Csuklya nincs hozzá!!! Csak fekete és lime keresztsávollyal kérhető!Nyakrész és combrész finoman párnázott, magassága pántáthelyezéssel vagy 1 cipzárral állítható, terpesz tépőzárral szűkíthető/bővíthető. Ráhúzható pántvédővel!

19999

 
     
     
     

Mindenhol állítható csatos hordozó

(sávolyból készül, popópántos vagy body oldalba csatlakoztatható kivitelben, csuklyával, az alapanyagot én biztosítom, a készítés egyéni megrendelés alapján, előleg fizetéssel,melyekről részleteket olvashatsz az alapanyagok, Gy.I.K és Szerződési feltételek menüpontban és a következőekre vonatkozik:)

FT

 

 Sávolyból készült csatos hordozó, pamut puplin dekorral, cipzáras bodyval  (popópánttal, vagy bodyba csatlakozó vállpánttal).

A pántok, body belseje pamut twillből,  kívül a body külső felületén pamut puplin dekorral, vékony sávoly közbéléssel a bodyban és a pántokban. Az alapanyag, a rávarrt csuklya és a többi kellék benne van az árban az extrákat kivéve).

 A body magassága 2 cipzárral állítható (+9-10cm magasságot lehet  vele elérni és mínusz 5 cm-t, hogy a baba ki tudja tenni a kezeit).

A terpesz szabályozás a body derékpánton történő össze-. vagy széthúzásával érhető el, tépőzárral fixálható. A vállpánt hossza a body teteje felöl létracsattal, hónaljnál erős csattal és hevederrel állítható. Ráhúzható vállpántvédővel!

30499

 
     

Sávolyból készült csatos hordozó pamut puplin dekorral, derékpánt áthelyezéssel növelhető bodyval, body oldalba vagy popópántba csatlakozó vállpántokkal

.  Alapanyaga pamut sávoly, body külsején  pamut puplinnal vagy a pántokhoz képest eltérő  színű sávoly dekorral .

Puplin dekoros body esetén a  csuklya egyik fele is puplin dekorral készül másik oldala sávoly). A body magassága a derékpánt alsó, illetve felső derékpánt nyílásba helyezésével, valamint az oldalsó behúzó zsinórokon levő rugós szorító fel-lehúzásával állíthatóak, terpesz- állítás a body össze, illetve széthúzásával módosíthatóak, tépőzárral fixálódnak. A csuklya, a puplin dekor és a sávoly is az ár részét képezik! Vállpántja felül létracsattal, hónaljnál csattal szabályozható. Ráhúzható pántvédővel!

30499

 

Toddler méretű sávoly csatos, dekortextillel, de body magasság állítás nélkül, oldalsó finomhangolással, állítható terpesszel (csak nagy gyerekeknek, vagy kb. 86-os ruhamérettől , body magasság min.37- max. 44 cm, szélesség max 54 cm. Ráhúzható pántvédővel és fix csuklyával!

27500

 
     

Mindenhol állítható Csatos hordozó csak sávolyból  (egyfajta színben a pántok, body és a csuklya).  Mindkét modell (a cipzáras vagy derékpánt áthelyezéssel állítható is) alap felszereltséggel (body vagy popópántba csatlakozó vállpántokkal, csuklyával, ráhúzható vállpántvédővel)

25900

 

Toddler (egyállásos, totyogó méretű) csatos sávolyból, dekor és body magasság állítás nélkül, oldalsó zsinóros finomhangolással, állítható terpesszel (csak nagy gyerekeknek, vagy kb. 86-os ruhamérettől, body magasság min. kb. 37-max. 44 cm, szélesség max 54 cm. Fix csuklyával és ráhúzható vállpántvédővel.

.

25900

 

 

 

 

MEI TAI hordozó sávolyból (alapanyag+csuklya+ráhúzható pántvédő +varrás díját tartalmazza)

   

Mei tai egyszínű sávolyból. Vállpántja 2 rétegben összevarrt, kb. 30-35 cm-en párnázott, kb. 195 cm hosszú pánt, derékpántja 2 db kötős pánt. Az ár tartalmazza a készítés és az alapanyag díját is és a derékpánt áthelyezős modellre vonatkozik. Cipzárral állítható kivitel esetén +1000 Ft felár fizetendő. Mindkét modell esetén az ár tartalmazza a ráhúzható vállpántvédőt.

Ugyanez az ár értendő a hozott kendő dekoros sávoly mei tai hordozóra is!

23099

 

Mei tai egyszínű sávolyból karikás derékpánttal. Vállpántja 2 rétegben összevarrt, kb. 30-35 cm-en párnázott, kb. 195 cm hosszú pánt, derékpántján egyik oldalon 1 pár karika, másik oldalon egy kb. 80-85 cm hosszú kétrétegű pánt van. Az ár tartalmazza a készítés és az alapanyag díját is és a derékpánt áthelyezős modellre vonatkozik. Cipzárral állítható body magasság  esetén +1000 Ft felár fizetendő. ráhúzható pántvédővel!

24599

 

Mei tai sávolyból, bodyn dekorvászonnal. Vállpántja 2 rétegben összevarrt, kb. 30-35 cm-en párnázott, kb. 195 cm hosszú pánt, derékpántja 2 db kötős pánt. Az ár tartalmazza a készítés és az alapanyag díját is és a derékpánt áthelyezős modellre vonatkozik. Cipzárral állítható kivitel esetén +1000 Ft felár fizetendő. Mindkét modell esetén az ár tartalmazza a ráhúzható vállpántvédőt.

27060

 

Mei tai sávolyból, bodyn dekorral, karikás derékpánttal. Vállpántja 2 rétegben összevarrt, kb. 30-35 cm-en párnázott, kb. 195 cm hosszú pánt, derékpántja 2 db kötős pánt. Az ár tartalmazza a készítés és az alapanyag díját is és a derékpánt áthelyezős modellre vonatkozik. Cipzárral állítható kivitel esetén +1000 Ft felár fizetendő. Mindkét modell esetén az ár tartalmazza a ráhúzható vállpántvédőt.

28560

 

Félcsatos hordozó sávolyból( alapanyag+csuklya+ráhúzható pántvédő +varrás díját tartalmazza)

   

Félcsatos  hordozó egyszínű sávolyból derékpánt áthelyezéssel növelhető body magassággal

(30-35 cm hosszan szivaccsal párnázott,2 rétegben összevarrt sima MT szá (kb.195 cm hosszúak)r, csatos derék, átfűzéssel állítható magasság és terpesz, tépőzáras terpesz fixálással, body teljes felületén dekor anyaggal ( 3 rétegű body) 2 derékpánt nyílással és behúzóval a bodyn a finomhangolásért.) A fix csuklya benne van az árban! ráhúzható vállpántvédővel. A cipzáras body magasság állítás esetén +1000 Ft felár fizetendő! Ráhúzható vállpántvédővel!

Ugyanez az ár értendő a hozott kendő dekoros sávoly FCS hordozóra is!

24179

 
   

Félcsatos  hordozó  sávolyból, body teljes felületén és a csuklyán dekorral, derékpánt áthelyezéssel növelhető body magassággal

(30-35 cm hosszan szivaccsal párnázott,2 rétegben összevarrt sima MT szá (kb.195 cm hosszúak)r, csatos derék, átfűzéssel állítható magasság és terpesz, tépőzáras terpesz fixálással, body teljes felületén dekor anyaggal ( 3 rétegű body) 2 derékpánt nyílással és behúzóval a bodyn a finomhangolásért.) A fix csuklya benne van az árban! ráhúzható vállpántvédővel. A (2 pár ) cipzáras body magasság állítás esetén +1000 Ft felár fizetendő! ráhúzható vállpántvédővel!

28140

   

Extrák hordozókhoz

Minden formázott hordozó (onbu és pod kivételével) tartalmaz derékpántot. Ha azon kívül másikat szeretnél, az pluszban fizetendő!!!

 (hozott és általam adott anyagból, csak a készítés díját tartalmazza)

 

 

 

Plusz karikás derékpánt készítése (karikával együtt)

4500

plusz csatos derékpánt

4000

Kapucni (ha kapucnit szeretnél csuklya helyett, vagy csuklyán kívül, pluszban szeretnéd)

3000

Kapucni állatfüles megoldással (mobil megoldással szebb)

(ha pluszban kéred a csuklyán kívül, vagy csuklya helyett)

3500

derékpánt nyílásba kapcsolódó plusz csatos pánt csatos hordozóhoz

800

kétféle vállpánt bekapcsolási lehetőség esetén a mobil popópánt (alap esetben 1 bekapcsolódás van az árban, pl.csak body oldalba vagy csak popópántba, ezt pluszban fizeted)

2000

   

mobil mellkas pánt (hevederből készül műanyag csúszók, gumipánt és 1 műanyag csat segítségével), Bármilyen hordozóeszközre rátehető ( csatos hordozó és onbu esetén benne van az árban, ezt csak akkor kérd, ha pluszban szeretnéd)

1500

A mobil csuklya nem feláras!

0

Pántvédő ( egymásra lapolva patentolható)

1800

   
 

 

 
 

Árak ( Ft-ban) 2018.01.21-től

Mline táska

 

1 db teljes szélességben futó, középen kettéosztott belső rátett zsebbel, felül cipzárral záródik, sávoly béléssel, gyöngyvászon merevítéssel, alján bőr hatású textillel, 2 db erős táska karabinerrel ( hozott scrap esetén, mely nem része az árnak, kendő szélességből kb 40 cm scrap kell hozzá)

9000

Nagy méretű (ún. "A/4-es") öv/oldaltáska alapmodell (

7500 

kb. 29*25*8 cm, tetején cipzáras záródással, sávoly béléssel ( színválasztás nem opció!), belül 1 db rátett zsebbel, vállpárnával, National Molding vagy Tatonka  csattal, dekor nélkül, sávolyból) (alapanyagot én adom). A két funkciót a pánt hosszának rövidítésével, valamint a derékra felcsatolással, vagy keresztben a vállra felvéve lehet elérni. Derékpánt alapból nem levehető! Plusz háti funkcióhoz 1500 Ft felár számítandó, mely magába foglalja a hátrész merevítését és a csatlakozási lehetőségeket, valamint a levehető derékpánt opciót is.                                    

7500


Előbbi kisebb, 20*25*8 cm méretben  

7000

Nagyméretű, ún. " A/4-es alaptáska (öv/váll)hozott scrapből
kb. 29*25*8 cm, cipzáras záródással, sávoly béléssel ( színválasztás nem opció!), belül 1 db rátett zsebbel, vállpárnával, anyag stabilizálással. National Molding vagy Tatonka csattal, hozott scrap-ből.  Derékpánt nem levehető. minimum 60 cm scrap kell hozzá, min. 60 cm széles scrapből, ez elég az eleje-háta, oldal és tetejéhez. Ha fedlap, 3D zseb, oldal gumis zsebek is kellenek, az anyagnorma kb. 85-100 cm-re változik. Amennyiben  pótolni kell hozzá, a kieg.anyag kb. 1500-3000 Ft-tal változik.

Derékpánt alapból nem levehető! Plusz háti funkcióhoz +1500 Ft felár számítandó, mely magába foglalja a hátrész merevítését és a csatlakozási lehetőségeket, valamint a levehető derékpánt opciót is.

7000 Ft

Kisebb alaptáska  20*25*8-as méretben az előbb felsorolt felszereltséggel hozott scrapből

6500

   

Övtáska slim

5000

Övtáska normal

5500

Extrák:

 
   

3D zseb zsebfedővel                                                   

1500 Ft

Cipzáras zseb

1000 ft

Levehető derékpánt opció (öv/válltáskához, mint plusz funkció)

1000 Ft

3D zseb zsebfedő nélkül 

900 Ft

fedlap mágneszárral

900 Ft

3D zseb zsebfedővel ( csak a zsebet takarja)

1500Ft

gumis zseb  (/db)

900 Ft

gyöngyvászon közbélés

700 Ft

karabiner

           


300 Ft

Hosszú pánt textilbőr+heveder, végein erős karabinerrel

3500

Hosszú fekete hevederpánt, végein karabinerrel

1500

Hosszú, sávoly pánt, végein karabinerrel

3500

Hosszú gyöngyvászon pánt, végein karabinerrel(haM inden gy.vászon)

2500

KIEG. biciklis csatos ellenpánt

1500

2 db rövidebb pánt ( kb. 60-90 cm közt állítható) textilbőr+hevederből, végeiken erős karabinerrel

4000

2 db rövidebb pánt ( kb. 60-90 cm közt állítható) fekete hevederből, végeiken erős karabinerekkel

2500

2 db rövidebb pánt ( kb. 60-90 cm közt állítható), sávolyból, végeiken karabinerrel

4000

2 db rövidebb pánt (kb. 60-90 cm közt állítható), gyöngyvászonból ( ha a táska többi része is gy.vászon), végeiken karabinerrel

3500

Kiegészítő csatos ellenpánt ( biciklin tekerve a táska nem esik le a válladról az öledbe crossbody funkcióban)

1500

 

 

 

Csinos többfunkciós női táskák, nem csak hordozáshoz

 

Susy Bag (alap, hozott scrap esetén)

11800

Háti ridikül ( hátikül) ( hozott scrap esetén)

12500

Susy BAg (alap), dekorral (anyagot én adom)

12500

Háti ridikül dekorral (alap)

13500

   

Laptáska ( csak hátizsák)                                                                                                             

5000

Laptáska (variálható váll/hátizsák pánttal) 6800 Ft

7000

Extrák táskákhoz ( Háti ridikül, Susy bag, laptáska, Mline táskához:

 

Crossbody pánt karabineres (mindkét végén) textilbőr+heveder

3500

2 db kisebb pánt pánt ( 2-2 végén karabinerrel) textilbőr+heveredből

4000

   

 ezen kívül:

3D zseb zsebfedővel                                                   

1500 Ft

Cipzáras zseb/db ( 1 húzózár kocsival)

1000 ft

3D zseb zsebfedő nélkül 

900 Ft

fedlap mágneszárral

900 Ft

gumis zseb/db

900 Ft

gyöngyvászon közbélés

700 Ft

karabiner

           


300 Ft

 
   

Nagy pénztárca( hozott dekorral, textilbőrt én adom)

7000

Férfi pénztárca hozott scrapből

5500

3 évszakos hordozós takaró elöl, hátul és csípőn hordozáshoz ( külső vízlepergető réteg 1 réteg polárral összevarrva, +1 réteg kivehető polár béléssel és lábzsákkal, levehető kapucnival), újszülött kortól kb. 104-es ruhaméretig. Univerzális, minden hordozóeszközzel kompatibilis.

 15000

   

Ráncolt vállú karikás kendő varrása hozott kendőből hozott karikákkal

1500

+karika ( magyar gyártmányú, 1 párra vonatkozik az ára)

1600

 

 

 

 

 


Rendeld meg MOST!
Megrendeléshez katt: IDE!

 
   

Díjtáblázat MPL Futárdíj (Közvetített szolgáltatás, árváltozás joga fenntartva!) Érvényes 2020.06.15-től visszavonásig

Súly (tól-ig)

Átvétel helye

2
kg-ig

5
kg-ig

10
kg-ig

20
kg-ig

30
kg-ig

40
kg-ig

Ház

Ház

1600 Ft

1775 Ft

1950 Ft

2680 Ft

4900 Ft

6890 Ft

postai PostaPont

postai PostaPont

1405 Ft

1570 Ft

1700 Ft

2280 Ft

3190 Ft

-

PostaPont Partner

PostaPont Partner

1405 Ft

1570 Ft

1700 Ft

2280 Ft

-

-

Csomagautomata

Csomagautomata

945 Ft

1085 Ft

1085 Ft

1415 Ft

-

-