Figyelem!!!!! Árváltozás 2024.04.12-től!!!!

A 2021.márciustól érvényes árlista letölthető INNEN:árlista2024.04.12.pdf (3962080)

A 2024.04.12-től érvényes árak a megrendelőlap kiválasztott tételeinek összegeként számítandóak!

 

Árak ( a feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartom, módosíthatja az esetlegesen felhasznált plusz anyagok, kedvezmények és a postaköltség)

Érvényes: 2024.04.12-től leadott és visszaigazolt megrendelésekre (új termék, valamint szállítási díjak változása tekintetétben tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartom, módosíthatja az esetlegesen felhasznált plusz anyagok, kedvezmények és a postaköltség).

Az árváltozás nem érintheti hátrányosan a korábban leadott rendeléseket, illetve az esetlegesen felmerülő plusz költségekről előzetes tájékoztatást adok!

feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Az árképzés alapját a megrendelőlap egyes kiválasztott tételei árainak összege adja.

 

Az árváltozás jogát fenntartom. Az árakat módosíthatja az esetlegesen felhasznált plusz anyagok, a vevő/megrendelő egyéb kérése, kedvezmények és a postaköltség.

Az árváltozás nem érinti a már leadott, de el nem készített megrendeléseket. Ez alól mindenkori kivételt képeznek a szállítási költségek változásai.