Árlista letölthető innen:Árlista2018.docx (36 kB)

 

Árak ( a feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartom, módosíthatja az esetlegesen felhasznált plusz anyagok)

Árlista

Ft-ban értendő,

 az ár az ÁFA-t tartalmazza

Érvényes: 2018.07.24-tól leadott megrendelések esetén

 

Hordozók varrása hozott kendőből

A normál csuklya ( kérhető rávarrt és mobil csuklyával felármentesen), sávolyos közbélés és tépőzáras terpeszfixálás benne van az árban. Ha sávoly kiegészítés kell egy hordozóhoz, mert nem lenne elég a kendő,  vagy tulajdonságai (pl.laza, vékony) csak dekornak alkalmas, valamint ha plusz erősítő közbéléssel meg kell erősíteni, az árak módosulhatnak, ez minden hozott kendőből készítésre igaz! ) 

Derékpántja habgumi vagy szivacs+sűrű polifoam. 

A derékpánton levő tépőzár miatt valamennyi kendőből készült hordozó derékpántjának belseje sávolyból készül, mely színe harmonizál a kendővel, de ki nem választható ( felármentesen)

Mei tai-ok és krikás derekú Mei tai-ok varrása hozott kendőből

Ft

   Mei tai 1.,  (kb. 30-35 cm hosszan szivaccsal párnázott, utána teríthető, kb. fél kendő szélességű, általában kb,194 cm hosszú  kendős szár, kötős derékpánt, mely kegkötője 2 rétégű, hozott kendőből készül. Magassága átfűzéssel állítható (2 derékpánt nyílása van, az ár ezt tartalmazza), oldalbehúzó zsinórral finom hangolható ( igény szerint hevederes állítást lehet a bodyra kérni, mely feláras)!)  Sávoly közbélést alapból tartalmazza a body és a pántok bélelt részén. Terpesze a body összetolásával, illetve széthúzásával állítható, terpesze tépőzárral fixálható.

Opcionálisan kérhető bélelt vállpánttal, vagy bodyba csatlakozástól teríthető béleletlen változatban felármentesen.

15999

            

 

Mei tai 1. karikás derékpánttal ( az előbbitől annyiban tér el, hogy a derékpánt egyik végén hosszú, negyed kendő szélességű kendőszár ( kb. 80 cm), másikon 2 db közepes alumínium karika, melynek színe opcionálisan választható ( benne van az árban)

17999

   

Mei tai 2. (kb. 30-35 cm hosszan szivaccsal párnázott, utána teríthető, kb. fél kendő szélességű, általában kb,194 cm hosszú  kendős szár, kötős derék hozott kendőből, cipzárral magasítható body, tépőzárral fixálható body szélesség, 1 derékpánt nyílással.) Finomhangolásért itt is oldalbehúzóval el van látva. Sávoly közbéléssel a pántok bélelt részén.  Opcionálisan kérhető bélelt vállpánttal, vagy bodyba csatlakozástól teríthető béleletlen változatban felármentesen.

16999

   

Mei tai 2. karikás derékpánttal (az előbbitől annyiban tér el, hogy a derékpánt egyik végén hosszú, negyed kendő szélességű kendőszár ( kb. 80 cm), másikon 2 db közepes alumínium karika, melynek színe opcionálisan választható ( benne van az árban)

18999

   

Félcsatos hordozók hozott alapanyagból

Ft

Félcsatos hordozó 1, (30-35 cm hosszan szivaccsal párnázott, utána teríthető, kb.fél kendő szélességű, kb. 195 cm hosszú kendős szár, csatos derékpánt, hozott kendőből készül,  átfűzéssel állítható magasság, 2 derékpánt nyílással, tépőzáras terpesz fixálással, , body oldalán zsinóros összehúzóval a finomhangolásért.) Sávoly közbéléssel a bodyban és a pántok bélelt részén.  Opcionálisan kérhető bélelt vállpánttal, vagy bodyba csatlakozástól teríthető béleletlen változatban felármentesen.

16800

Félcsatos 2. (kb. 30-35 cm hosszan szivaccsal párnázott, utána teríthető, fél kendő szélességű, kb195 cm hosszú  kendős szár, csatos derék, hozott kendőből, cipzárral magasítható body, 1 derékpánt nyílással, zsinóros oldalbehúzóval a finomhangolásért).  Opcionálisan kérhető bélelt vállpánttal, vagy bodyba csatlakozástól teríthető béleletlen változatban felármentesen.

17800

   

Csatos hordozók varrása hozott kendőből, popópántos vagy body oldalba csatlakozó vállpántos kivitelben sávolyos közbéléssel ( bodyban és pántokban)

   

Csak body oldalba csatolható vállpántos csatos hordozó, vagy csak  csatos popópántos hordozó (pántok közbélése sávolyból készül, derékpánt test felöli oldala pamut sávoly, többi része hozott kendő).

A body magassága 2 db cipzárral, vagy derékpánt áthelyezéssel (2 derékpánt nyílás) növelhető, oldalbehúzóval finom

hangolható. A terpesz szélesség szabályozás a body derékpánton történő össze-, vagy széthúzással érhető el, terpesz fixálható tépőzárral, vállpánt hossza bodynál létracsattal, hónaljnál csattal  szabályozható)

21500

Toddler méretű csatos hordozó hozott kendőből,  body magasság állítás nélkül, oldalsó finomhangolással, állítható terpesszel (csak nagy gyerekeknek, vagy kb. 86-os ruhamérettől , body magasság min. 37-max. 44 cm, szélesség max 54 cm 21500
   

Pod (csak erős kendőből, vagy alábéleléssel készül!!!)

Ft

Pod (hozott kendőből normál csuklyával, vékonyan párnázott nyakrésszel, a vállpántok részben párnázott ( kb, 40 cm hosszan), részben teríthetőek, kb. 195 cm hosszúak, egyoldalas) Mobil vagy fix csuklyával

13499

   

Onbu varrás csuklyával sávollyal kombinálva   AKCIÓÓÓÓÓÓ!!!
A body külső panele és csuklya hozott scrap (60+40 cm). pántokhoz, body belsőhöz a sávolyt én adom. A csuklya mobil vagy fix kivitelben is kérhető. A vállpántok hossza  létracsattal szabályozható. (ha külön megerősítés is kell a kendőhöz a szövés jellege miatt, ktg növekedés miatt+700-800 ft).  Színe választható! Nyakrész és combrész finoman párnázott, magassága pántáthelyezéssel vagy 1 cipzárral állítható, terpesz tépőzárral fixálható

16499

Onbu varrás csuklyával erős keresztsávollyal  kombinálva   AKCIÓÓÓÓÓÓ!!!
body külső panele és csuklya hozott scrap (60+40 cm). pántokhoz, body belsőhöz a keresztsávolyt én adom. A csuklya mobil vagy fix kivitelben is kérhető. (ha külön megerősítés is kell a kendőhöz a szövés jellege miatt, ktg növekedés miatt+700-800 ft). Nyakrész és combrész finoman párnázott, magassága pántáthelyezéssel vagy 1 cipzárral állítható, terpesz tépőzárral szűkíthető/bővíthető! Csak fekete és lime színben kérhető a keresztsávoly!

18499

Onbu varrás csuklya nélkül Sávollyal kombinálva.

Body külső hozott scrap kendő anyagból (60 cm) (ha külön megerősítés is kell a kendőhöz a szövés jellege miatt, ktg növekedés miatt+700-800 ft).
 Nyakrész és combrész finoman párnázott, magassága pántáthelyezéssel vagy 1 cipzárral állítható, terpesz tépőzárral szűkíthető/bővíthető. A pántokhoz, body belsőhöz a sávolyt én adom. Vállpántok hossza létracsattal szabályozható. Színe választható! Csuklya nincs hozzá!!!

15499

Onbu varrás csuklya nélkül erős keresztsávollyal kombinálva.

Body külső hozott scrap kendő anyagból (60 cm),(ha külön megerősítés is kell a kendőhöz a szövés jellege miatt, ktg növekedés miatt+700-800 ft).
 pántokhoz, body belsőhöz a kersztsávolyt én adom. Vállpántok hossza létracsattal szabályozható. Színe választható! Csuklya nincs hozzá!!! Csak fekete és lime keresztsávollyal kérhető!Nyakrész és combrész finoman párnázott, magassága pántáthelyezéssel vagy 1 cipzárral állítható, terpesz tépőzárral szűkíthető/bővíthető. A

16999

   
   
   

Mindenhol állítható csatos hordozó

(sávolyból készül, popópántos vagy body oldalba csatlakoztatható kivitelben, az alapanyagot én biztosítom, a készítés egyéni megrendelés alapján, melyekről részleteket olvashatsz az alapnyagok, Gy.I.K és Szerződési feltételek menüpontban és a következőekre vonatkozik:)

FT

 Sávolyból készült csatos hordozó cipzáras bodyval  (popópánttal, vagy bodyba csatlakozó vállpánttal).

A pántok, body pamut twillből, pamut puplin dekorral a teljes body felületen kívülről, vékony sávoly közbéléssel a bodyban és a pántokban. Az alapanyag és a többi kellék benne van az árban az extrákat kivéve).

 A body magassága 2 cipzárral állítható (+9-10cm magasságot lehet  vele elérni és mínusz 5 cm-t, hogy a baba ki tudja tenni a kezeit).

A terpesz szabályozás a body derékpánton történő össze-. vagy széthúzásával érhető el, tépőzárral fixálható. A vállpánt hossza felöl létracsattal, hónaljnál erős csattal állítható.

27500

   

Csatos hordozó derékpánt áthelyezéssel növelhető bodyval.  Alapanyaga pamut sávoly, body külsején  pamut puplinnal vagy a pántokhoz képest eltérő  színű sávoly dekorral .

Puplin dekoros body esetén a  csuklya egyik fele is puplin dekorral készül másik oldala sávoly). A body magassága a derékpánt alsó, illetve felső derékpánt nyílásba helyezésével, valamint az oldalsó behúzó zsinórokon levő rugós szorító fel-lehúzásával állíthatóak, terpesz állítás a body össze, illetve széthúzásával módosíthatóak, tépőzárral fixálódnak. A csuklya, a puplin dekor és a sávoly is az ár részét képezik! Vállpántja felül létracsattal, hónaljnál csattal szabályozható.

27500

Toddler méretű sávoly csatos, dekortextillel, de body magasság állítás nélkül, oldalsó finomhangolással, állítható terpesszel (csak nagy gyerekeknek, vagy kb. 86-os ruhamérettől , body magasság min.37- max. 44 cm, szélesség max 54 cm 27500
   

Csatos hordozó csak sávolyból  (egyfajta színben a pántok, body és a csuklya).  Mindkét modell ( a cipzáras vagy derékpánt áthelyezéssel állítható is) alap felszereltséggel egyárban.

24500

Toddler méretű csatos, dekor és body magasság állítás nélkül, oldalsó finomhangolással, állítható terpesszel (csak nagy gyerekeknek, vagy kb. 86-os ruhamérettől , body magasság min. kb. 37-max. 44 cm, szélesség max 54 cm

.

24500

   

Félcsatos (1) hordozó sávolyból dekorral, derékpánt áthelyezéssel növelhető body magassággal

(30-35 cm hosszan szivaccsal párnázott,2 rétegben összevarrt sima MT szá (kb.195 cm hosszúak)r, csatos derék, átfűzéssel állítható magasság és terpesz, tépőzáras terpesz fixálással, body teljes felületén dekor anyaggal ( 3 rétegű body) 2 derékpánt nyílással és behúzóval a bodyn a finomhangolásért.) A csuklya benne van az árban!

23900

 

Félcsatos hordozó, cipzáras body magasság állítással sávolyból, dekortextillel ( 30-35 cm hosszan szivaccsal párnázott, 2 rétegben összavarrt vállpántok, melyek kb. 195 cm hosszúak, body magasság 2 cipzár segítségével állítható, teljes body felületen dekor anyaggal, 3 rétegű body), csuklya benne van az árban, terpesze tépőzárral fixálható, állítható.

24900

Extrák hordozókhoz ( hozott és általam adott anyagból a készítés díját tartalmazza)

Ft

Plusz karikás derékpánt készítése (karikával együtt)

4500

plusz csatos derékpánt

4000

Kapucni ( ha kapucnit szeretnél csuklya helyett, vagy csuklyán kívül, pluszban szeretnéd)

3000

Kapucni állatfüles megoldással (mobil megoldással szebb)

(ha pluszban kéred a csuklyán kívül, vagy csuklya helyett)

3500

derékpánt nyílásba kapcsolódó plusz pánt csatos hordozóhoz

1500

kétféle vállpánt bekapcsolási lehetőség esetén a mobil popópánt (alap esetben 1 bekapcsolódás van az árban, pl.csak body oldalba vagy csak popópántba, ezt pluszban fizeted)

2000

mobil mellkas pánt (hevederből készül műanyag csúszók, gumipánt és 1 műanyag csat segítségével), Bármilyen hordozóeszközre rátehető ( csatos hordozó és onbu esetén benne van az árban, ezt csak akkor kérd, ha pluszban szeretnéd)

1500

A mobil csuklya nem feláras!!!!!

0

Pántvédő ( egymásra lapolva patentolható)

1500

 
 

 

Táskák

Mline táska  (Háti és oldaltáska, variálható)

Árak ( Ft-ban) 2018.01.21-től

1 db teljes szélességben futó, középen kettéosztott belső rátett zsebbel, felül cipzárral záródik, sávoly béléssel, gyöngyvászon merevítéssel, alul bőr harású textillel, 2 db kör karabinerrel, hozott scrap esetén) A srap nem része az árnak!

9000

1 db teljes szélességben futó, középen kettéosztott belső rátett zsebbel, felül cipzárral záródik, sávoly béléssel, gyöngyvászon merevítéssel, alján bőr hatású textillel, 2 db erős táska karabinerrel ( hozott scrap esetén, mely nem része az árnak)

8600

Nagy méretű (ún. "A/4-es") öv/oldaltáska alapmodell (

7000 

kb. 29*25*8 cm, tetején cipzáras záródással, sávolyból ( szín választható), sávoly béléssel ( színválasztás itt már nem opció!), belül 1 db rátett zsebbel, vállpárnával, National Molding vagy Tatonka  csattal, dekor nélkül,  (alapanyagot én adom)


Dekor felár* +2200 Ft  (* alaptáska esetén a táska eleje és az oldalpárna, kiegészítők esetén JUTHAT DEKOR A FEDLAPRA, AZ OLDAL GUMIS ZSEBEKRE, 3D ZSEBRE ÉS A TÁSKA ELEJÉRE IS, ADEKOR FELÁR AZ ESETLEG PLUSZBAN FIZETENDŐ EXTRÁK ÉS ALAPANYAGOKON FELÜL ÉRTENDŐ)
                                    

7000


Előbbi kisebb, 20*25*8 cm méretben   ( +DEKOR FELÁR 2200 Ft, ha dekorral szeretnéd)

6500

Nagyméretű, ún. " A/4-es alaptáska (öv/váll)hozott scrapből
kb. 29*25*8 cm, cipzáras záródással, sávoly béléssel ( színválasztás nem opció!), belül 1 db rátett zsebbel, vállpárnával, National Molding vagy Tatonka csattal, hozott scrap-ből(+kiegészítő anyag ára modelltől és mennyiségtől, méret függvényében 500-1000 Ft)


 

6800 Ft

 

Kisebb alaptáska  20*25*8-as méretben az előbb felsorolt felszereltséggel hozott scrapből

6300

   

Övtáska slim

5000

Övtáska normal

5500

Extrák:

 
   

3D zseb zsebfedővel                                                   
 

1500 Ft

Cipzáras zseb

1000 ft

3D zseb zsebfedő nélkül 

900 Ft

fedlap mágneszárral

900 Ft

gumis zseb  (/db)

900 Ft

gyöngyvászon közbélés

700 Ft

karabiner

           


300 Ft

 

 

Árak (Ft) 2018.01.21-től

Csinos többfunkciós női táskák, nem csak hordozáshoz

 

Susy Bag ( alap, hozott scrap esetén)

11800

Háti ridikül ( hátikül) ( hozott scrap esetén)

12500

Susy BAg (alap), dekorral (anyagot én adom)

12500

Háti ridikül dekorral ( alap)

 

13500

   

Laptáska ( csak hátizsák)                                                                                                             

5000

Laptáska (variálható váll/hátizsák pánttal) 6800 Ft

6800

Extrák táskákhoz ( Háti ridikül, Susy bag, laptáska, Mline táskához:

 

Crossbody pánt karabineres (mindkét végén)

3000

2 db kisebb pánt pánt ( 2-2 végén karabinerrel)

3500

 ezen kívül:

3D zseb zsebfedővel                                                   
 

1500 Ft

Cipzáras zseb

1000 ft

3D zseb zsebfedő nélkül 

900 Ft

fedlap mágneszárral

900 Ft

gumis zseb 

900 Ft

gyöngyvászon közbélés

700 Ft

karabiner

           


300 Ft

 
   

Nagy pénztárca( hozott dekorral, textilbőrt én adom)

7000

   

3 évszakos hordozós takaró elöl, hátul és csípőn hordozáshoz ( külső vízlepergető réteg 1 réteg polárral összevarrva, +1 réteg kivehető polár béléssel, levehető kapucnival)

13500

   

Ráncolt vállú karikás kendő varrása hozott kendőből hozott karikákkal

1500

+karika ( magyar gyártmányú, 1 párra vonatkozik az ára)

1600

 

 

 


Rendeld meg MOST!
Megrendeléshez katt: IDE!

 

 
   

Díjtáblázat MPL Futárdíj ( Közvetített szolgáltatás)

 

házhoz szállítással 0-2 kg

1310

házhoz szállítással 2-5 kg

1530

szállítás postapontra 0-2 kg

1090

szállítás postapontra 2-5 kg

1245