Árlista letölthető 

Legfrissebb árlista letölthető INNEN:2021.03.21től.pdf (0)

 

Árak ( a feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartom, módosíthatja az esetlegesen felhasznált plusz anyagok, kedvezmények és a postaköltség)

Érvényes: 2021.03.21-től leadott megrendelésekre (új termék, valamint szállítási díjak változása tekintetétben tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartom, módosíthatja az esetlegesen felhasznált plusz anyagok, kedvezmények és a postaköltség).

Az árváltozás nem érintheti hátrányosan a korábban leadott rendeléseket, illetve az esetlegesen felmerülő plusz költségekről előzetes tájékoztatást adok!

feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Az árképzés alapját a megrendelőlap egyes kiválasztott tételei árainak összege adja.

 

Az árváltozás jogát fenntartom. Az árakat módosíthatja az esetlegesen felhasznált plusz anyagok, a vevő/megrendelő egyéb kérése, kedvezmények és a postaköltség.

Az árváltozás nem érinti a már leadott, de el nem készített megrendeléseket. Ez alól mindenkori kivételt képeznek a szállítási költségek változásai.

 

                                                     Árlista               

Ft-ban értendő,

 az ár az ÁFA-t tartalmazza

 

 

Érvényes: 2021.03.21-től leadott megrendelések esetén

 

 

Hordozók varrása hozott kendőből

Az ár tartalmazza a konzultáció, a szabás-varrás költségén kívül a következőket minden, hozott kendőből készült hordozóra (MT, FCS, Csatos hordozó):

A normál rávarrott csuklya, közbélés, ráhúzható pántvédő, valamint csatos hordozók esetén a mellkaspánt és a tépőzáras terpeszfixálás benne van az árban.

 

Ha sávoly/canvas (body belső fele, vállpántok részben vagy egészben, derékpánt külseje, esetleg a csuklya anyaga) kell egy hordozóhoz, mert nem lenne elég a kendő, vagy tulajdonságai miatt (pl. laza, vékony) csak dekornak alkalmas, az árak módosulnak, ez minden hozott kendőből készítésre igaz!).

 

Derékpántja habgumi, polietilén hab vagy szivacs+ sűrű polifoam merevítésű. 

 

A derékpánton levő tépőzár miatt valamennyi kendőből készült hordozó derékpántjának belseje sávolyból/canvasból készül, mely színe harmonizál a kendővel, de felármentesen nem választható.

A hordozó élettartamának hosszítása miatt a ráhúzható pántvédő varrásáért nem számítok fel felárat, amennyiben hordozót is rendelsz. Ha patentos (könnyen levehető) pántvédőt szeretnél, annak díját lent találod!

 

 

Mei tai/ félcsatos és karikás derekú mei tai varrása hozott alapanyagból

 

 

 

Gyakorlatilag minden olyan hordozóeszköz mei tai-nak nevezhető, amelynek van 2 hosszú, textilből készült vállpántja és van derékpántja. Az egyértelműség miatt azonban a csattal és hevederrel rögzíthető derékpántos Mei tai-t félcsatosnak, a 2 karikával és egy hosszú és félkendő széles, egyrétegű kendőanyaggal rögzíthető derékpánttal rendelkező mei tai-t karikás derekú mei tai-nak nevezzük.

 

A hordozóeszközök egyedi méretezés alapján készülnek, az árak tájékoztató jellegűek, tényleges áruk a megrendelőlapon kiválasztott tételek összegéből adódnak!

 

 

 

 Mei tai varrása hozott kendőből (fullkendős)        

22350 Ft-tól

 

 

Mei tai készítése sávolyból/canvasból (anyaggal)

28500 Ft-tól

 

 

Félcsatos hordozó varrása hozott kendőből (fullkendős)

23500 Ft-tól

 

 

Félcsatos hordozó varrása sávolyból/canvasból

29100 Ft-tól

 

 

Karikás derékpánttal készült mei tai, hozott kendőből (fullkendős; a karika, mint alapanyag benne van az árban)

25500 Ft-tól

 

 

Mei tai/félcsatos hordozóra felár, ha csak a body külső, esetleg bodykülső-belső és a csuklya hozott kendő (sávoly pántok, esetleg sávoly belsőrész)

+5500 Ft

 

 

Mei tai/félcsatos hordozóra felár (a fullkendős készítésen felül értendő), ha csak a body külső, esetleg bodykülső-belső és a csuklya hozott kendő (canvas pántok, esetleg canvas belsőrész)

+8500 Ft

 

 

Csatos hordozók varrása hozott kendőből

 

 

Mindenhol állítható csatos hordozó (egyféle vállpántcsatlakozás, rávarrott és feltekert állapotban rögzíthető csuklya, ráhúzható pántvédő, tépőzáras terpeszfixálást és közbélést az ár tartalmazza) csak hozott kendőből (fullkendős).

29999 Ft-tól

 

 

Mindenhol állítható csatos hordozó (egyféle vállpántcsatlakozás, rávarrott és feltekert állapotban rögzíthető csuklya, ráhúzható pántvédő, tépőzáras terpeszfixálást és közbélést az ár tartalmazza) hozott kendő és sávoly/canvas felhasználásával (a kiegészítő anyag ára benne van a készítés árában, a canvas esetén +1000 Ft felár).

29100 Ft-tól

 

 

Mindenhol állítható csatos hordozó egyszínű sávolyból (anyaggal együtt értendő az ára)

27490 Ft-tól

 

 

Mindenhol állítható csatos hordozó sávolyból/canvasból, dekorvászonnal

33499 Ft-tól

 

 

Nagyméretű, egy derékpántnyílással rendelkező csatos hordozó, amelynek a body magassága csak finomhangolással szabályozható (csak nagy gyerekeknek, vagy kb. 86-os ruhamérettől, body magasság min. 37-max. 44 cm, szélesség max 54 cm. Hozott kendőből (fullkendős) vagy hozott kendő felhasználásával készül, sávollyal vagy canvas-szal kombinálva!

28100 Ft-tól

 

 

Nagyméretű, egy derékpántnyílással csatos, kizárólag egyszínű sávolyból (sávoly árát a díj tartalmazza) dekor és body magasság állítás nélkül, oldalsó zsinóros finomhangolással, állítható terpesszel (csak nagy gyerekeknek, vagy kb. 86-os ruhamérettől, body magasság min. kb. 37-max. 44 cm, szélesség max 54 cm. Fix csuklyával és ráhúzható vállpántvédővel.

 

28999 Ft-tól

 

 

Nagyméretű, egy derékpántnyílással csatos, egyszínű sávolyból+dekorvászonból (sávoly és dekorvászon árát a díj tartalmazza) body magasság állítás nélkül, oldalsó zsinóros finomhangolással, állítható terpesszel (csak nagy gyerekeknek, vagy kb. 86-os ruhamérettől, body magasság min. kb. 37-max. 44 cm, szélesség max 54 cm. Fix csuklyával és ráhúzható vállpántvédővel.

 

33100 Ft-tól

 

 

 Patentos terpeszállítású csatos hordozó (megrendelőlapon külön keresd!) 2 méretben (standard és toddler) hozott kendőből (fullkendős).

(anyagszükséglet 1,6-2,5 m).

Terpesz 3 állásban patenttal rögzíthető, body magasság oldalsó zsinóros behúzóval állítható. Széles derékpántjának köszönhetően kényelmes nagyobb súlyú baba esetén is. Vállpánt textilből készült része (mint a többi csatos Csengelino-é) állítható.

Standard hordozó méretei: Body magasság kb. 32-37 cm+nyakív, terpesze kb. 22-42 cm. Kb. 68-80 ruhaméretig.

Toddler hordozó méretei: Body magasság kb. 35-41.5 cm+ nyakív, terpesze kb. 40-50cm. Kb. 80-92 ruhaméretig.

Az ár hozott kendőből készítést tartalmazza, ideértve az esetleges sávoly anyag kiegészítéseket.

Canvas vállpánttal +1500 Ft felárral értendő.

Fontos! Jelenleg kizárólag hozott kendőből készült (kívül-belül kendő) bodyval készül, melyhez kényelmi és biztonsági okok miatt gépikeresztsávoly, vagy gépi gyémántsávoly kötésű kendő szükséges.

Ettől eltérő anyagból visszavonásig nem készíthető ez a típus.

 

 

28.990 Ft-tól

 

 

     

 

Pod (csak erős kendőből, vagy alábéleléssel készül!!!)

 

 

Pod (hozott kendőből normál csuklyával, vékonyan párnázott nyakrésszel, a vállpántok részben párnázott (kb, 35-40 cm hosszan), részben teríthetőek, kb. 195 cm hosszúak, egyoldalas).

19000 Ft-tól

 

 

Onbu varrás hozott kendőből

 

 

Onbu varrás csuklyával, sávollyal/canvasszal kombinálva 
A body külső panelje és csuklya hozott scrap (60+40 cm). pántokhoz, body belsőhöz a sávolyt/canvast én adom. A csuklya mobil vagy fix kivitelben is kérhető. A vállpántok hossza  létracsattal szabályozható.  Színe választható! Nyakrész és combrész finoman párnázott, magassága pántáthelyezéssel vagy 1 cipzárral állítható, terpesz tépőzárral fixálható. Ráhúzható pántvédővel!

26500 Ft-tól

 

 

     

 

Onbu varrás csuklya nélkül, sávollyal/Canvassal kombinálva.

Body külső hozott scrap kendő anyagból (60 cm).

Nyakrész és combrész finoman párnázott, magassága pántáthelyezéssel vagy 1 cipzárral állítható, terpesz tépőzárral szűkíthető/bővíthető. A pántokhoz, body belsőhöz a sávolyt/canvast én adom. Vállpántok hossza létracsattal szabályozható. Színe választható! Ráhúzható pántvédővel! Csuklya nincs hozzá!!!

24500 Ft-tól

 

 

     

 

Mindenhol állítható csatos hordozó

(sávolyból készül, popópántos vagy body oldalba csatlakoztatható kivitelben, csuklyával, az alapanyagot én biztosítom, a készítés egyéni megrendelés alapján, előleg fizetéssel,melyekről részleteket olvashatsz az alapanyagok, Gy.I.K és Szerződési feltételek menüpontban és a következőekre vonatkozik:)

FT

 

 

 Sávolyból készült csatos hordozó, pamut puplin dekorral, cipzáras bodyval/derékpántáthelyezéssel (popópánttal, vagy bodyba csatlakozó vállpánttal).

A pántok, body belseje pamut twillből/canvasból (+1000 Ft felár canvas alapanyag esetén), kívül a body külső felületén pamut puplin dekorral, vékony sávoly közbéléssel a bodyban és a pántokban. Az alapanyag, a rávarrt csuklya és a többi kellék benne van az árban az extrákat kivéve).

 A body magassága 2 cipzárral állítható (+9-10cm magasságot lehet vele elérni és mínusz 5 cm-t, hogy a baba ki tudja tenni a kezeit), de kérhető cipzár nélkül, derékpántáthelyezéssel is.

A terpesz szabályozás a body derékpánton történő össze-. vagy széthúzásával érhető el, tépőzárral fixálható. A vállpánt hossza a body teteje felöl létracsattal, hónaljnál erős csattal és hevederrel állítható. Ráhúzható vállpántvédővel!

33499 Ft-tól

 

 

     

 

Toddler méretű sávoly/canvas (+1000 Ft felár canvas alapanyag esetén) csatos, dekortextillel, de body magasság állítás nélkül, oldalsó finomhangolással, állítható terpesszel (csak nagy gyerekeknek, vagy kb. 86-os ruhamérettől, body magasság min.37- max. 44 cm, szélesség max 54 cm. Ráhúzható pántvédővel és fix csuklyával!

33200Ft-tól

 

 

Mei tai egyszínű sávolyból. Vállpántja 2 rétegben összevarrt, kb. 30-35 cm-en párnázott, kb. 195 cm hosszú pánt, derékpántja 2 db kötős pánt. Az ár tartalmazza a készítés és az alapanyag díját is és a derékpánt áthelyezős modellre vonatkozik. Cipzárral állítható kivitel esetén +1000 Ft felár fizetendő. Mindkét modell esetén az ár tartalmazza a ráhúzható vállpántvédőt.

26999 Ft-tól

 

 

Mei tai sávolyból, bodyn dekorvászonnal. Vállpántja 2 rétegben összevarrt, kb. 30-35 cm-en párnázott, kb. 195 cm hosszú pánt, derékpántja 2 db kötős pánt. Az ár tartalmazza a készítés és az alapanyag díját is és a derékpánt áthelyezős modellre vonatkozik. Cipzárral állítható kivitel esetén +1000 Ft felár fizetendő. Mindkét modell esetén az ár tartalmazza a ráhúzható vállpántvédőt.

32000 Ft-tól

 

 

Félcsatos hordozó sávolyból (alapanyag+csuklya+ráhúzható pántvédő +varrás díját tartalmazza)

   

 

Félcsatos  hordozó egyszínű sávolyból derékpánt áthelyezéssel növelhető body magassággal

(30-35 cm hosszan szivaccsal párnázott,2 rétegben összevarrott sima MT szár (kb.195 cm hosszúak), csatos derék, átfűzéssel állítható magasság és terpesz, tépőzáras terpesz fixálással, body teljes felületén dekor anyaggal (3 rétegű body) 2 derékpánt nyílással és behúzóval a bodyn a finomhangolásért.) A fix csuklya benne van az árban! ráhúzható vállpántvédővel. A cipzáras body magasság állítás esetén +1000 Ft felár fizetendő! Ráhúzható vállpántvédővel!

27500 Ft-tól

 

 

   

Félcsatos  hordozó  sávolyból, body teljes felületén és a csuklyán dekorral, derékpánt áthelyezéssel növelhető body magassággal

(30-35 cm hosszan szivaccsal párnázott,2 rétegben összevarrott sima MT szár (kb.195 cm hosszúak), csatos derék, átfűzéssel állítható magasság és terpesz, tépőzáras terpesz fixálással, body teljes felületén dekor anyaggal (3 rétegű body) 2 derékpánt nyílással és behúzóval a bodyn a finomhangolásért.) A fix csuklya benne van az árban! ráhúzható vállpántvédővel. A (2 pár) cipzáras body magasság állítás esetén +1000 Ft felár fizetendő! ráhúzható vállpántvédővel!

32500 Ft-tól

   

Extrák hordozókhoz

Minden formázott hordozó (onbu és pod kivételével) tartalmaz derékpántot. Minden hordozóeszköz (kivéve, ahol fel van tüntetve ennek ellenkezője) tartalmaz csuklyát, ráhúzható pántvédőt, valamint minden onbu és csatos hordozóhoz jár mellkaspánt. Ha azon kívül másikat szeretnél, az pluszban fizetendő!!!

 (hozott és általam adott anyagból, csak a készítés díját tartalmazza)

Plusz karikás derékpánt készítése (karikával együtt)

5500 Ft

plusz csatos derékpánt

5000 Ft

plusz megkötős derékpánt

5000 Ft

Kapucni (ha kapucnit szeretnél csuklya helyett, vagy csuklyán kívül, pluszban szeretnéd)

3000 Ft

Kapucni állatfüles megoldással (mobil megoldással szebb)

(ha pluszban kéred a csuklyán kívül, vagy csuklya helyett)

3500Ft

derékpánt nyílásba kapcsolódó plusz hevederpánt csatos hordozóhoz

1000 Ft

kétféle vállpánt bekapcsolási lehetőség esetén a mobil popópánt (alap esetben 1 bekapcsolódás van az árban, pl. csak body oldalba, vagy csak popópántba, ezt pluszban fizeted)

2500 Ft

csat alá párnázás

800 Ft

mobil mellkas pánt (hevederből készül műanyag csúszók, gumipánt és 1 műanyag csat segítségével), Bármilyen hordozóeszközre rátehető (csatos hordozó és onbu esetén benne van az árban, ezt csak akkor kérd, ha pluszban szeretnéd)

1800 Ft

A mobil csuklya felára

500 Ft

Mobil csuklya feltekert állapotban rögzítésének felára

500 Ft

Pántvédő (egymásra lapolva patentolható vagy tépőzáras)

1800Ft

kendőavatás (avatatlan kendő előkészítése varráshoz)

500 Ft

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Árak (Ft-ban) 2021.03.21-től

Mline táska

 

1 db teljes szélességben futó, középen kettéosztott belső rátett zsebbel, felül cipzárral záródik, sávoly béléssel, gyöngyvászon merevítéssel, alján bőr hatású textillel, 2 db erős táska karabinerrel (hozott scrap esetén, mely nem része az árnak, kendő szélességből kb 40 cm scrap kell hozzá)

9000 Ft-tól

Nagy méretű (ún. "A/4-es") öv/oldaltáska alapmodell

kb. 29*25*8 cm, tetején cipzáras záródással, sávoly béléssel (színválasztás nem opció!), belül 1 db rátett zsebbel, vállpárnával, Duraflex csattal, dekor nélkül, sávolyból) (alapanyagot én adom). A két funkciót a pánt hosszának rövidítésével, valamint a derékra felcsatolással, vagy keresztben a vállra felvéve lehet elérni. Derékpánt alapból nem levehető! Plusz háti funkcióhoz 1500 Ft felár számítandó, mely magába foglalja a hátrész merevítését és a csatlakozási lehetőségeket, valamint a levehető derékpánt opciót is.                                    

7500 Ft-tól


Előbbi kisebb, 20*25*8 cm méretben  

7000- tól

Nagyméretű, ún. " A/4-es alaptáska (öv/váll) hozott scrapből
kb. 29*25*8 cm, cipzáras záródással, sávoly béléssel (színválasztás nem opció!), belül 1 db rátett zsebbel, vállpárnával, anyag stabilizálással. Duraflex csattal, hozott scrap-ből.  Derékpánt nem levehető. minimum 60 cm scrap kell hozzá, min. 60 cm széles scrapből, ez elég az eleje-háta, oldal és tetejéhez. Ha fedlap, 3D zseb, oldal gumis zsebek is kellenek, az anyagnorma kb. 85-100 cm-re változik. Amennyiben  pótolni kell hozzá, a kieg.anyag kb. 1500-3000 Ft-tal változik.

Derékpánt alapból nem levehető! Plusz háti funkcióhoz +1500 Ft felár számítandó, mely magába foglalja a hátrész merevítését és a csatlakozási lehetőségeket, valamint a levehető derékpánt opciót is.

7000 Ft -tól

Kisebb alaptáska 20*25*8-as méretben az előbb felsorolt felszereltséggel, hozott scrapből

6500

   

Övtáska slim

6000 Ft-tól

Övtáska normal

6500 Ft-tól

Extrák:

 
   

3D zseb zsebfedővel                                                   

1800 Ft

Cipzáras zseb

1200 ft

Levehető derékpánt opció (öv/válltáskához, mint plusz funkció)

1500 Ft

3D zseb zsebfedő nélkül 

1000 Ft

Fedlap, mágneszárral

1000 Ft

3D zseb zsebfedővel (csak a zsebet takarja)

1500Ft

gumis zseb (/db)

1000 Ft

gyöngyvászon közbélés

700 Ft

karabineres kulcstartó

           
500 Ft


 

Hosszú pánt textilbőr+heveder, végein erős karabinerrel

3500

Hosszú fekete hevederpánt, végein karabinerrel

1500

Hosszú, sávoly pánt, végein karabinerrel

3500

Hosszú gyöngyvászon pánt, végein karabinerrel (ha M inden gy.vászon)

3500

KIEG. biciklis csatos ellenpánt

1500

2 db rövidebb pánt (kb. 60-90 cm közt állítható) textilbőr+ hevederből, végeiken erős karabinerrel

4000

2 db rövidebb pánt (kb. 60-90 cm közt állítható) fekete hevederből, végeiken erős karabinerekkel

3000

2 db rövidebb pánt (kb. 60-90 cm közt állítható), sávolyból, végeiken karabinerrel

4000

2 db rövidebb pánt (kb. 60-90 cm közt állítható), gyöngyvászonból (ha a táska többi része is gy.vászon), végeiken karabinerrel

3500

Kiegészítő csatos ellenpánt (biciklin tekerve a táska nem esik le a válladról az öledbe crossbody funkcióban)

1500

 

 

 

Csinos többfunkciós női táskák, nem csak hordozáshoz

 

Susy Bag (alap, hozott scrap esetén)

11800

Háti ridikül, hozott scrap esetén

12500

Susy Bag (alap), dekorral (anyagot én adom)

12500

Háti ridikül dekorral (alap)

13500

   

Laptáska (csak hátizsák)                                                                                                      

8000 Ft-tól

Laptáska (variálható váll/hátizsák pánttal)

9000 Ft-tól

Extrák táskákhoz (Háti ridikül, Susy bag, laptáska, Mline táskához:

 

Crossbody pánt karabineres (mindkét végén) textilbőr+heveder

3500 Ft-tól

2 db kisebb pánt pánt (2-2 végén karabinerrel) textilbőr+heveredből

4000 Ft-tól

   

 ezen kívül:

3D zseb zsebfedővel                                                   

1500 Ft

Cipzáras zseb/db (1 húzózár kocsival)

1000 Ft

3D zseb zsebfedő nélkül 

900 Ft

fedlap mágneszárral

900 Ft

gumis zseb/db

900 Ft

gyöngyvászon közbélés

700 Ft

karabiner

           


300 Ft

 
   

Nagy pénztárca (hozott dekorral, textilbőrt én adom)

7500 Ft

 Férfi pénztárca hozott scrapből

5500 Ft

3 évszakos hordozós takaró elöl, hátul és csípőn hordozáshoz (külső vízlepergető réteg 1 réteg polárral összevarrva, +1 réteg kivehető polár béléssel és lábzsákkal, levehető kapucnival), újszülött kortól kb. 104-es ruhaméretig. Univerzális, minden hordozóeszközzel kompatibilis.

 15000 Ft

   

Ráncolt vállú karikás kendő varrása hozott kendőből hozott karikákkal

1500

+karika (magyar gyártmányú, 1 párra vonatkozik az ára)

2000 Ft/pár-tól