Vándor hordozó szabályzat

A vándor hordozó program jelenleg szünetel. Hamarosan új hordozót próbálhattok ki, addig szíves türelmeteteket kérem! 
 
Sziasztok!

Köszönöm, hogy felpróbáljátok az általam készített csatost! :)

Jelentkezni az alábbi linken tudtok:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ttslMx08nDbbmcAuYsUAaVhd-Kt1abH1qKVLtu3qwEA/edit#gid=0
( fontos, hogy csak gmail levelezővel működik helyesen, tehát, ha neked nincs, gyorsan csinálj egyet, ingyenes ;)A vándor csatos célja, hogy megismerjétek és kipróbáljátok munkáimat, építő jellegű tapasztalataitokkal pedig hozzájáruljatok az eszköz komfortosabbá tételéhez.
Mint minden eszköz ez se lehet soha tökéletes, de törekszem a minél jobbra!

Nem szabvány méret és kialakítás! Arra való, hogy kiemeljük belőle a jó dolgokat, a rosszakat pedig megbeszéljük és változassunk rajta pl. csat legyen a vállpánton, vagy body oldalban, mert vállpánton nyom, popópántos legyen, body oldalba csatlakozó, vagy derékpántból kiinduló-e?

Minimum ülni tudó gyermekek számára készült, kb. 74 cm testhossztól használható. Szeretettel várom az akciós fotókat, melyet közzétehetek a honlapomon, Fb. csoporban!
Mint minden, ez is komoly együttműködést igényel, így kérlek benneteket, tartsátok be az alábbiakat:
0. A programban részt vevő hozzájárul, hogy neve, telefonszáma, e-mail címe, lakcíme megadása önkéntes és feltétele a vándor hordozó programban való részvételnek. Tudomásul veszi, hogy ezek a többi résztvevő számára nyilvános lesznek, melyet kizárólag a programra jelentkezők láthatnak és hozzájárul, hogy a többi résztvelő az előbb említett adatait kizárólag kapcsolatfelvétel és csomagküldés céljából felhasználja. Adatokkal való visszaélést a törvény bünteti!
1.A hordozó a készítő tulajdona. A készítőnek joga van a vándor folyamatot bármikor megszakítani, a résztvevő felek értesítése mellett (Fb. Csengelino csoporjában kitett közleménnyel). Megszakítás esetén az aktuálisan próbál köteles az eszközt abban az állapotban visszaküldeni, amiben kapta.
2. Rátok bízom, hogy az átadás-átvételt hogy oldjátok meg ( személyesen, vagy posta, futár, stb, viszont TILOS utánvétes és a sima, ajánlás nélküli csomagban továbbküldeni), javasom, az éppen aktuálisan próbáló és a sorban következő személy vegye fel egymással a kapcsolatot.
3. Ha foltos lesz, az eszköz kézi tisztítása javaslott ( normál szappan, színkímélő folyékony mosószer, finoman dörgölve, csap alatt, fehérítőszer, mosódió, mosószóda, körömkefe és egyéb csodaszert kérem mellőzni :)
4. Egymás kitörlése, kihúzása, arréb tétele a sorban nem etikus, alkalmazása során az egész vándoroltatás felfüggesztésre kerül. Előfordulhat azonban, hogy valakik cserélni szeretnének időpontot, ezt a kezdeméző és beleegyező fél együttes kérésére lehet csak (írtok nekem emailt)
5. Az eszköz rongálása ( megvágás, bontás, toldás, elvesztés) szigorúan tilos! Ha hibát tapasztaltok, nekem szóljatok! Bármi bomlást, sérülést észleltek, kérem azonnal jelenteni, hiszen a gyermekek biztonsága az első!
6. Szerintem felesleges leírnom, de a rend kedvéért megteszem :). Az eszköz nem alkalmas babaetetéshez :D. Egyrészt baleset és fulladásbeszélyes, másrészt rongálja az eszközt. Ha mégis megtörténik a folt ( anyu, apu leeszi :D, folyó vízzel, némi nem maró szappannal kidörgölhető belőle)
7. A hordozó használata mindenki számára saját felelősséggel történik, a jelentkezés önkéntes, szakszerű használat során bekövetkező balesetekért a készítőt felelősség nem terheli!
8. A próba mindenki számára díjmentes, a készítő ebből nem profitál :)! A jelentkező vállalja, hogy saját felelősségére és költségére továbbküldi a táblázatban ( "csatos vándor táblázat" mf.) a sorban következő személyhez.
Minden esetben, amikor megkapjátok és mielőtt továbbkülditek, fotózzatok!
9. A hordozó értéke 40.000 ft. Elvesztés során ezt köteles az illető megtéríteni!