Vándor hordozó szabályzat

Új tanév, új vándor, új szabályzat !!!!!
 
Sziasztok!

Köszönöm, hogy felpróbáljátok az általam készített hordozót! :)

Jelentkezni ITT tudtokA vándor hordozó-program célja, hogy megismerjétek és kipróbáljátok munkáimat, építő jellegű tapasztalataitokkal pedig hozzájáruljatok az eszköz komfortosabbá tételéhez.
Mint minden eszköz ez se lehet soha tökéletes, de törekszem a minél jobbra!

Arra való, hogy kiemeljük belőle a jó dolgokat, a rosszakat pedig megbeszéljük és változassunk rajta pl. csatos esetén csat legyen a vállpánton, esetleg létracsat, mindez a  body oldalban, mert vállpánton nyom, popópántos legyen, body oldalba csatlakozó, vagy derékpántból kiinduló fülön helyezzem-e el?

A standard méretű hordozóim kb. 62/68 cm testhossztól használhatóak. Szeretettel várom az akciós fotókat, melyet közzétehetek (a küldő írásos engedélyével) a honlapomon, Fb. csoporban!
Mint minden, ez is komoly együttműködést igényel, így kérlek benneteket, tartsátok be az alábbiakat:
0. A programban résztvevő a jelentkezésével hozzájárul és elfogadja, hogy neve, telefonszáma, e-mail címe, lakcíme megadása a jelentkezési lapon önkéntes és feltétele a vándor hordozó programban való részvételnek.
Tudomásul veszi, hogy ezeket csak a Készítő ( azaz én, mint Molnár-Gulyás Anikó E.V) láthatom, a többi résztvevő számára nem lesznek nyilvánosak.  A Programra jelentkezők elfogadják, hogy nevüket, lakcímüket ( amennyiben házhoz kérik a csomagot), telefonos és e-mail elérhetőségeiket meg kell adják a sorban előttük állónak, kizárólagosan csomagküldés miatt. 
Hozzájárulnak továbbá ahhoz is, hogy ezen adataikat a részükre csomagot küldő személy a csomagküldéssel megbízott harmadik fél részére ( Magyar Posta, Foxpost, DPD, GLS, stb. futárcég)  csomagküldés céljából átadja. Hozzájárul továbbá, hogy a Készítő ezen adatokat megőrizze, és kizárólag a programmal kapcsolatban, kapcsolatfelvétel céljából felhasználhassa. Adatokkal való visszaélést a törvény bünteti! A programra jelentkezők a program ideje alatt és után bármikor kérhetik az adataik törlését, kivéve, amikor épp nála van a vándor hordozó eszköz. 
1.A hordozó a készítő tulajdona. A készítőnek joga van a vándor folyamatot bármikor megszakítani, a résztvevő felek értesítése mellett (Fb. Csengelino csoporjában kitett közleménnyel, FB. Csengelino Oldala, Csengelino honlapja, email)). Megszakítás esetén az aktuálisan próbáló köteles az eszközt haladéktalanul abban az állapotban visszaküldeni, amiben kapta.
2. Rátok bízom, hogy az átadás-átvételt hogy oldjátok meg ( személyesen, vagy posta, futár, stb, viszont TILOS utánvétes és a sima, ajánlás nélküli csomagban továbbküldeni). A korrektség miatt kérem, ha csomagpontra küldöd tovább a hordozót, mely átfutási ideje sokszor 3-5 nap is lehet, a próba ideje 1 hétről 3 napra módosul. Csomagaküldéskor kérem 40.000 Ft-ra biztosítottan továbbküldeni!

A továbbküldési adatokat minden esetben én adom meg a próbálónak, ezért , kérlek írj rám a csengelino@gmail.com email címre!
3. Ha foltos lesz, az eszköz kézi tisztítása javaslott ( normál szappan, színkímélő folyékony mosószer, finoman dörgölve, csap alatt, fehérítőszer, mosódió, mosószóda, körömkefe és egyéb csodaszert kérem mellőzni :). Kérem, minden esetben tisztán továbbküldeni a soronkövetkezőnek!
 
4. Az eszköz rongálása ( megvágás, bontás, toldás, elvesztés) szigorúan tilos! Ha hibát tapasztaltok, nekem szóljatok! Bármi bomlást, sérülést észleltek, kérem azonnal jelenteni, hiszen a gyermekek biztonsága az első!
5. Szerintem felesleges leírnom, de a rend kedvéért megteszem :). Az eszköz nem alkalmas babaetetéshez :D. Egyrészt baleset és fulladásbeszélyes, másrészt rongálja az eszközt. Ha mégis megtörténik a folt ( anyu, apu leeszi :D, folyó vízzel, némi nem maró szappannal kidörgölhető belőle). Mosószóda, mosódió, fehérítő használata szigorúan tilos!
6. A hordozó használata mindenki számára saját felelősséggel történik, a jelentkezés önkéntes, szakszerű használat során bekövetkező balesetekért a készítőt felelősség nem terheli!
7. A próba mindenki számára díjmentes, a készítő ebből nem profitál! A jelentkező vállalja, hogy saját felelősségére és költségére továbbküldi a sorban következő személyhez (ehhez írj rám a csengelino@gmail.com email címre!
Minden esetben, amikor megkapjátok és mielőtt továbbkülditek, fotózzatok!
8. A hordozó értéke 40.000-40.000 Ft. Elvesztés során ezt köteles az illető megtéríteni!