Félcsatos, Mei tai és karikás derekú Mei tai hordozóeszköz megrendelőlap

Mivel szerkezetükből adódóan (derékpánt kivételével) ezek ugyanazon felépítésűek, így, ha nem is vagy teljesen tisztában azzal, melyik mit jelent, de tudod, mit szeretnél, mit nem szeretnél egy hordozón, pl. kényelmes a kötős pánt, de utálod a hevedert, vagy inkább a karikába fűzés a szimpatikusabb, talán könnyebben boldogulsz ezzel az oldallal.
 
Minden hordozóra igaz, hogy állítható a terpesze (tépőzárral fixálható) és a magassága. 
Hozott és általam beszerzett alapanyagokból. 
 
 
 
Az egyes kiválasztott tételek árait összeadva megkapod, hogy mennyibe fog kerülni a hordozód. Az árak nem tartalmazzák az esetleges kedvezményeket, az általad vásárolt és küldött anyag ktg-ét, kézbesítési díjakat, de tartalmazzák az ÁFÁ-t.
 
Segítségül tettem ide is pár képet.
 
 
1. csak 1 derékpánt nyílásos félcsatos hordozó, magasság oldal behúzóval és-felár ellenében- plusz hevederes behúzóval a body-n
 
 
 
2. derékpánt áthelyezéssel növelhető body magasságú félcsatos hordozó
 

 
 
 
 
 
3. cizáros body magasság állításos mei tai hordozó 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(rendelhető sávoly szín)  (kérlek, a kiválasztott szín számát jegyezd fel, megkönnyíti a megrendelés leadását ;)

Figyelem! Ezen színminta csak tájékoztató jellegű, a rendelésnél irányadó mindig a megrendelőlapon szereplő, illetve színekből időnként készlethiány tapasztalható!

 

(forrás: Barta Bt.)

 

Fehér

1

 drapp

2

Citromsárga

3

Narancssárga

4

Piros

5

Bordó

6

Aralkék

9

Sötétkék

11

Petrolkék

13

Mol

14

Fenyő

15

Benetton

16

Oliv

18

Fekete

21

Szürke

22

Vadászzöld

23

Középszürke

24

Sötétszürke

25

Királykék

82


Fontos!!!!!

Az árak tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák az esetleges, megrendelőlapon nem szereplő, de az ügyfel által elfogadott, külön levélben küldött árakat, szállítási költségeket, de tartalmazzák az ÁFÁt.
Fontos! A kitöltött, elküldött megrendelőlap akkor válik érvényessé, azaz akkor jön létre a szerződés távollévő felek között, ha a megrendelés  visszaigazolásra kerül. A benne szereplő árak lesznek az irányadók, amennyiben a felek a készítés előtt attól el nem térnek, előzetes megbeszélés alapján.
Egyet nem értés esetén, alapanyag el nem küldése, bizonyos termékeknél előleg ki nem fizetés esetén  nem jön létre a megrendelés!!!!

 

Félcsatos, Mei tai és karikás derekú Mei tai hordozó megrendelés ( tartalmazza a csuklya és a ráhúzható pántvédő készítésének díját* is!

Az egyes kiválasztott tételek árait összeadva megkapod, hogy mennyibe fog kerülni a hordozód. Az árak nem tartalmazzák az esetleges kedvezményeket, az általad vásárolt és küldött anyag ktg-ét, kézbesítési díjakat, de tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Fájl kiválasztása
Fájl kiválasztása

* Az egyes hordozóeszközök készítési díja tartalmazza a csuklya készítésének és ráhúzható pántvédő készítésének a díját ( általam adott alapanyag esetén az alapanyag díját is), azonban, ha csuklya helyett kapcnit kérsz, vagy ráhúzható pántvédő helyett patentos pántvédőt, a mellettük szereplő árak különbözeti díjként vannak megállapítva, tehát  a felárasként fizetett kapucni és patentos pántvédő mellé nem jár automatikusan csuklya és ráhúzható pántvédő! Megrendeléskor kérem figyelembe venni!