Megkötős vállpántú (félcsatos, Mei tai és karikás derekú Mei tai) hordozóeszköz megrendelőlap

Mivel szerkezetükből adódóan (derékpánt kivételével) ezek ugyanazon felépítésűek, így, ha nem is vagy teljesen tisztában azzal, melyik mit jelent, de tudod, mit szeretnél, mit nem szeretnél egy hordozón, pl. kényelmes a kötős pánt, de utálod a hevedert, vagy inkább a karikába fűzés a szimpatikusabb, talán könnyebben boldogulsz ezzel az oldallal.
 
Minden hordozóra igaz, hogy állítható a terpesze (tépőzárral fixálható) és a magassága. 
Hozott és általam beszerzett alapanyagokból. 
 
 
 
Az egyes kiválasztott tételek árait összeadva megkapod, hogy mennyibe fog kerülni a hordozód. Az árak nem tartalmazzák az esetleges kedvezményeket, az általad vásárolt és küldött anyag ktg-ét, kézbesítési díjakat, de tartalmazzák az ÁFÁ-t.
 
Segítségül tettem ide is pár képet.
 
 
1. csak 1 derékpánt nyílásos félcsatos hordozó, magasság oldal behúzóval és-felár ellenében- plusz hevederes behúzóval a body-n
 
 
 
2. derékpánt áthelyezéssel növelhető body magasságú félcsatos hordozó
 

 
 
 
 
 
3. cizáros body magasság állításos mei tai hordozó 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Derékpánt-áthelyezéssel állítható body-magasság esetén (csatos és megkötős vállpánt esetén is! ): 
* baby méret (nem babytai!!!!) : szélesség a body tetején (két vállpánt két külső szélének távolsága) 35 cm, felső derékpántnyílásnál 37-38 cm, magassága 32,5-33 cm+4 cm nyakív (szélessége az alsó derékpántnyílásnál 42-43 cm, bodymagassága ugyanitt kb. 41,5 cm+ nyakív (56-80 ruhaméretig kb)
* "baby plusz" méret: szélesség a body tetejénél (két vállpánt két külső szélének távolsága) 39-40 cm, magasság felső állásban 35 cm+nyakív (3-4 cm), szélesség a felső derékpántnyílásnál kb. 42 cm; magasság az alsó derékpántnyílásnál kb. 45,5 cm, szélesség kb. 47 cm. (68-86 ruhaméret kb.)
*standard méret: szélesség body tetejénél két vállpánt két külső szélének távolsága) 42 cm, felső derékpántállásban magassága 37cm+nyakív, szélessége 47-47 cm, alsóban 47,5 cm+nyakív, szélessége 52 cm kb. (74-92 ruhaméret kb.)
*"standard plusz" méret: szélesség fent 43 cm, body magasság felső állásban 38,5 cm+nyakív, szélesség 49-50 cm, alsó állásban 49 cm+nyakív max magasság és 55-56 cm max szélességgel.
*toddler méret: szélesség fent 44-45 cm, body-magasság felső állásban 40 cm+nyakív( 3-4 cm) body-szélesség derékpántnál 53 cm, alsó állásban 50,5 cm magas és 57-58 cm max terpesszel.
Preschool méret esetén mindenképp egyeztessünk a méret tekintetében!!!!
 
Cipzáras body-magasságállítással
 
*"baby plusz" : body-szélesség vállnál 42 cm (két vállpánt két külső széle közti body-szélesség ), cipzárnál 41 cm széles, derékpántnyílásnál 45 cm max szélesség. Páronként összecipzározott állapotban  magassága 35 cm+4 cm nyakív (+4 és +6 cm adható még hozzá a magassághoz a cipzárak kinyitásával).
"standard " méret:  body-szélesség vállnál 43 cm (két vállpánt két külső széle közti body-szélesség ), cipzárnál 42 cm széles, derékpántnyílásnál 48 cm max szélesség. Páronként összecipzározott állapotban  magassága 37 cm+4 cm nyakív (+4 és +6 cm adható még hozzá a magassághoz a cipzárak kinyitásával).
* "standard plusz" :  body-szélesség vállnál 44 cm (két vállpánt két külső széle közti body-szélesség ), cipzárnál 43 cm széles, derékpántnyílásnál 50 cm max szélesség. Páronként összecipzározott állapotban  magassága 38,5 cm+4 cm nyakív (+4 és +6 cm adható még hozzá a magassághoz a cipzárak kinyitásával).
"toddler" méret: body-szélesség vállnál 44-45 cm (két vállpánt két külső széle közti body-szélesség ), cipzárnál 44 cm széles, derékpántnyílásnál 53 cm max szélesség. Páronként összecipzározott állapotban  magassága 40 cm+4 cm nyakív (+4 és +6 cm adható még hozzá a magassághoz a cipzárak kinyitásával).
 
 
Alapesetben a baby méretű hurcik vállpánt-párnázása 40 cm hosszú, az ennél nagyobbaké 35 cm. (2 cm vastag szivacs). 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(rendelhető sávoly szín)  (kérlek, a kiválasztott szín számát jegyezd fel, megkönnyíti a megrendelés leadását ;)

Figyelem! Ezen színminta csak tájékoztató jellegű, a rendelésnél irányadó mindig a megrendelőlapon szereplő, illetve színekből időnként készlethiány tapasztalható!

 

(forrás: Barta Bt.)

 

Fehér

1

 drapp

2

Citromsárga

3

Narancssárga

4

Piros

5

Bordó

6

Aralkék

9

Sötétkék

11

Petrolkék

13

Mol

14

Fenyő

15

Benetton

16

Oliv

18

Fekete

21

Szürke

22

Vadászzöld

23

Középszürke

24

Sötétszürke

25

Királykék

82
Canvas, 300 g/nm
Canvas: 250 g/nmFontos!!!!!

Az árak tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák az esetleges, megrendelőlapon nem szereplő, de az ügyfel által elfogadott, külön levélben küldött árakat, szállítási költségeket, de tartalmazzák az ÁFÁt.
Fontos! A kitöltött, elküldött megrendelőlap akkor válik érvényessé, azaz akkor jön létre a szerződés távollévő felek között, ha a megrendelés  visszaigazolásra kerül. A benne szereplő árak lesznek az irányadók, amennyiben a felek a készítés előtt attól el nem térnek, előzetes megbeszélés alapján.
Egyet nem értés esetén, alapanyag el nem küldése, bizonyos termékeknél előleg ki nem fizetés esetén  nem jön létre a megrendelés!!!!

 

Megkötős vállpántú hordozók (félcsatos, mei tai és karikás derekú mei tai hordozó megrendelés, mely tartalmazza a csuklya és a ráhúzható pántvédő készítésének díját* is!

Az egyes kiválasztott tételek árait összeadva megkapod, hogy mennyibe fog kerülni a hordozód. Az árak nem tartalmazzák az esetleges kedvezményeket, az általad vásárolt és küldött anyag ktg-ét, kézbesítési díjakat, de tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Fájl kiválasztása
Fájl kiválasztása

* Az egyes hordozóeszközök készítési díja tartalmazza a csuklya készítésének és ráhúzható pántvédő készítésének a díját ( általam adott alapanyag esetén az alapanyag díját is), azonban, ha csuklya helyett kapcnit kérsz, vagy ráhúzható pántvédő helyett patentos pántvédőt, a mellettük szereplő árak különbözeti díjként vannak megállapítva, tehát  a felárasként fizetett kapucni és patentos pántvédő mellé nem jár automatikusan csuklya és ráhúzható pántvédő! Megrendeléskor kérem figyelembe venni!