Podegi (Pod) megrendelőlap

De mi is az a Pod(egi)?
 
Hardcore hordozós anyukáknak ajánlott, de totál fapados hordozóeszköz.
Alap felszereltsége egy alábélelt ( 3 rétegű), hosszú ( minimum 70 cm, de általaban inkább 75-80 cm hosszú) body és két hosszú vállpánt.
Mivel ez alapvetően kintkezes hordozást lehetővé tévő hordozóeszköz, szélessége vállnál nagyobb, mint egy átlag MT vagy FCS esetében.
A vállpántok iránya főszabály-szerűen a body tetejére merőlegesen, vele 90 fokot bezárva vagy a kettő közti 90fokos szögtartományban lehetséges.
 Az általam készített Pod vállpántja inkább a inkább a body tetejére merőleges állapothoz képest  kb. 15-30 fokot zár be.
 
Használata totyogó kortól ajánlott.
A háton hordozott gyermek fenekét a vállpántok tartják, ahogy a popó alatt egymást keresztezik, majd  hasnál megkötik.
Az optimális súlyelosztás elérése érdekében a vállpántokat ilyenkor már nem a láb alatt visszük, hanem pl. jobb vállpánttal indítva előre hajolunk, bal vállpántot a két térdünk közé szorítva, a jobb vállpántot hátravisszük, át a gyermek jobb combján középig, baj combja alatt elvezetve előrehozzuk, térd közé szorítjuk és csere. A pántok ekkor a baba popója alatt X-et formáznak.
 
A popó alatt a body "feleleg" egy úgynevezett "szoknyát" képez.
 
 
(kép)
 
 
 
Kevésbé gyakorlott anyukák kérhetik felár ellenében  derékpánttal is!
 
( MYpod)

Pod(egi) rendelőlap

Árak ( a feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartom, módosíthatja az esetlegesen felhasznált plusz anyagok, kedvezmények és a postaköltség)

Fájl kiválasztása
Fájl kiválasztása