Megrendelőlap Öv/oldaltáskákhoz és Öv/oldal- és hátitáskához

Az alap táska két méretben készül.
A nagy kb. 29*25*8 cm, a normál méret kb. 25*20*8 cm, (szélesség*magasság*mélység) fedlap nélküli, belül 1 db zsebbel. Az ár tartalmazza a vetex merevítést puha anyagoknál. Ha extra merevítést szeretnél, válaszd hozzá a gyöngyvászon opciót! A pántra húzható párnázás benne van az árban! Hozott kendőből és sávolyból+dekorból, valamint textilbőrből is készül ( én adom hozzá az anyagot), valamint gyöngyvászonból is készülhet, ha a cél a (mérsékelt) vízállóság ( nem összetévesztendő a gyöngyvászon merevítéssel, ami plusz opció).
Ha hátitáskaként is működő verziót szeretnél, a háti oldalt alapból merevítem.
 
 
 
Kis magyarázat, melyik zseb milyen.

 

Végül jöjjön a pántok fajtája:
 
1. Fixen bevarrt derékpánt: 
..az előbbi oldal vagy válltáskaként, a kis fülön átbújtatva: 
 
 
 
 
2. Levehető derékpánt, ha a megrendelő úgy kéri, egy fém téglalapba fűzve oldaltáskává alakult át:
 
3. 2 kiebb karabineres pánttal így néz ki az előbbi táska hátitáskaként:
 
 
Így néz ki, ha használaton kívül elrejthető fém bújtatós verziót választod ( feláras, ha nem rendelsz hozzá hátizsák pántot) 
Még egy kép a kevehető derékpántos  öv/váll/hátitáskáról:
 
 
 
 
Segítség a megrendelőlap kitöltéséhez:

Mit tartalmaz az alapár?  Benne foglaltatik a varrás, a bélés, a csat, a heveder, a belső foltzseb, és a cipzáros záródás a táska tetején. Sávoly alapanyag esetén tartalmazza a sávoly árát is.

Hozott kendő esetén maga a kendő alapból nem lenne alkalmas táska készítéséhez, alá kell merevíteni, pluszban bélelni. 

Mit tartalmaz az „alaptáska”?

Önmagában nem nevezhető táskának, hiszen a pántot hozzá külön kell kiválasztanod, de a megrendelőlap és az árak úgy vannak kitalálva, hogy a végén egy reális és kiszámítható árat és táskát kapj.

Maga az „alaptáska” tehát maga a táska test, pántok nélkül, rajta a műanyag, fém, vagy textil rátétekkel, belső foltzsebbel, béléssel, párnával, illetve a felár nélküli hevederpánttal.

 


 

Hogyan állítsd össze a táskád megrendelőlapját?

 
alap táska +fix hevederes derékpánt= Öv/válltáska. Ehhez választhatsz fedlapot, zsebeket, kiegészítő biciklis ellenpántot, illetve sávoly alap esetén dekort is.  ( a +2200 Ft dekor felárban, választásod szerint dekortextilből lehet a fedlap, a táska előlapja, a 3D zseb és a gumis oldalzsebek. Nem kötelező, de ezzel tudod  leghatékonyabban kihasználni az alapárat ;).
 

Alap táska+levehető derékpánt+hosszú crossbody/hátipánt ( esetleg +2 db rövidebb pánt)= Öv/váll/hátitáska.

 

Mi az a dekor? 

Dekorként hívom az olyan mintás (vagy egyszínű, de az alapanyagtól színben/mintázatban) eltérő anyagot, amit én rendelek, jobbadán erről az oldalról:

https://fabrikashop.hu/textil/designer-pamut-meteraru

Rugalmas vagyok, beilleszthetsz a megrendelőlap dekor rublikájába más linket is, de az árat nem csökkenti!

Ha úgy látom, hogy az általad kiválasztott dekor méterára 4500 Ft/m-nél több, a végösszeg módosul, melyről a megrendelést követően kalkulációt kapsz!

 


 

 
 
 
 
 

ÖV/oldaltáska és öv/oldal/hátitáska megrendelőlapja

ÖV/oldaltáska és öv/oldal/hátitáska megrendelése esetén ezt töltsd, ha a hozott scrap nem elég a táskához, a végösszeget a kieg.anyag növelheti!