Adatvédelemi nyilatkozat

2018,05.25-én hatályba lép az új GDPR (Általános adatvédelmi rendelet, mely kötelezi a weblap és webáruház tulajdonosokat, hogy még körültekintőbben járjanak el az általuk kezelt adatok védelmével kapcsolatban és tájékoztassa a felhasználókat a jogaikról ezzel kapcsolatban.
 
Én, Molnár-Gulyás Anikó, mint a www.csengelino.hu oldal üzemeltetője kijelentem, hogy az oldalam használata, elolvasása ismeretszerzés és tájékozódás céljából, önkéntes és ingyenes.
Mindezekhez regisztráció nem szükséges, tehát személyes adatokat kizárólag a szerződés létrejötte és kézbesítés céljából tárolok.
( időpont foglalás céljából csak a név tárolódik, mely bármikor a megrendelő kérésére törlődik a foglalás periódusában a rendszerből).
 
A megrendelés szerződésnek minősül, mely a szolgáltató (Molnár-Gulyás Anikó) és a megrendelő közt jön létre az ÁSZF megismerésével, elfogadásával, megrendelőlap kitöltésével és elküldésével. A megrendelőlapon kért adatok megadása önkéntes, célja a kapcsolattartás a megrendelés tárgyával kapcsolatban.
Megrendelés tárgya: amire a megrendelés irányul, amit a megrendelő írásban megrendel a megadott űrlapok segítségével.
A megrendelőlapon szereplő név, cím, telefonszám és email cím felhasználása kizárólag a megrendelésre irányul
 Nem adom ki a fent ismertetett és önkéntesen megadott adatokat harmadik félnek ( kivéve, ha a törvény erre külön nem közelez), kizárólag az ügyféllel történő előzetes egyeztetés alapján futárszolgálatnak a megrendelt termék kézbesítése céljából.
 
A hatályos számviteli törvény értelmében az elkészült termékek után a számla kiállításához a megrendelő nevét, címét ás (ha van) adószámát a számla másod és harmadpéldányával együtt 5 évig köteles vagyok megőrizni.
 
A megrendelőlapokat, amely teljesítésre került ( tehát a megrendelt áru elkészült és a megrendelőhöz elküldtem), visszakövetés és reklamáció céljából 5 évig megőrzöm.
A megrendeléssel kapcsolatos levelezést visszakövetés céljából őrzöm, mely üzleti titoknak minősül, melyet harmadik félnek ki nem adok ( kivéve, ha erre a törvény külön nem kötelez)!
 
Személyes adatokat  (név, cím, telefonszám) külön nem tárolom, egyéb célra fel nem használom.
 
Hírlevelet, ajánlatokat nem küldök!
 
Levelezésre a Google levelező rendszerét használom, mely biztonságát a Google garantálja.
 
A Vándor programban való részvétel önkéntes , a programról részletesen ITT, adatokat csak a résztvevők látják, kapcsolatfelvétel céljából. A programra jelentkezőknek joga van a saját adataikat bármikor törölni.
 
A Csengelino Facebook oldal használója a követés gomb lenyomásával hozzájárul az általa megadott ( Facebook profiljában beállított) adatok mások számára láthatóvá váljanak, akik szintén követik a Csengelino Facebook oldalt.
 
Tájékoztatom továbbá az idelátogatókat, hogy oldalam Cookie-kat használ. Elfogadása  ( az Elfogadom gomb lenyomásával) önkéntes alapon történik, el nem fogadásával bizonyos információk nem lesznek elérhetőek. 
 
Részletes Adatvédelmi Szabályzatot  Itt  tudod megnézni és letölteni!